Ovidiu Miculescu a devenit istorie. Cea mai urata pentru Radio Romania

Astazi, 26 aprilie 2017, in jurul orei 10, Plenul Parlamentului a votat respingerea rapoartelor de activitate ale SRR pentru anii 2015 si 2016.

Conform Legii 41/1994, Consiliul de Administratie al SRR este demis.

Ovidiu Miculescu este, de vreo 10 minute, istorie.

O istorie urata, care a afectat ireversibil (vezi taxa Radio) si va afecta pentru o perioada mai lunga de timp, bunul mers al acestei importante institutii strategice a Romaniei, Societatea Romana de Radiodifuziune.

Incepand cu ora 10 (ora Bucurestiului) ora 14 (la Bangkok), Ovidiu Miculescu va vorbi la Conferinta de la Bangkok in numele lui si nu in numele Radio Romania, deoarece nu mai este presedinte-director general al SRR, a fost doar un vis urat!

A doua veste, pentru toti salariatii din Radio si nu numai, este ca Miculescu a platit din banii SRR daunele morale in cuantum de 100.000 EURO lui Miclaus Mihai dupa ce a pierdut procesul intentat de colegul nostru de la Cluj impotriva abuzurilor repetate la adresa lui.

Urmeaza audierea noului candidat la functia de director general interimar al SRR: Georgica Severin.

Va tin la curent.

Ora 11.01

Plenul Camerei Deputaților și Senatului l-a validat miercuri pe Georgică Severin pentru funcția de președinte-director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune cu 214 voturi „pentru”, 58 „împotrivă” și o abținere.

AV Moise

6 gânduri despre “Ovidiu Miculescu a devenit istorie. Cea mai urata pentru Radio Romania

 1. Pingback: Cum s-a pitit Laura Sgaverdea în spatele telefonului mobil într-o emisiune a lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV | SUSROMANIA

 2. Pingback: Miculescu nu se lasă! Cerere șoc către Radioul public! | SUSROMANIA

 3. Pingback: Comunicarea mută de la Radio România | SUSROMANIA

 4. Ce-ţi făcură, simpaticule? Te picară? Aoleu, să n-am parte de toate protozoarele care le-ai lăsat prin birouri, asta pute a lucrătură de agenturi străine, clar. O infiltraţie, ceva de pe la aparatele represive de influenţă kaghebistă. Ce naiba, aţi ajuns să vă faceţi între voi? Băi omule, tocmai ţie să-ţi facă una ca asta, unuia de-al lor, tu, cel mai mare pedegeu informator în viaţă, incompatibilul perfect, cel mai mare iubăreţ de cultură şi menajerul neînţeles de la bisnis. Rogu-te nu fi trist, fii mândru, au rămas în urma ta numai piese, să-i fi văzut ce moace fleşcăite aveau azi, o să vezi că nu ai băgat degeaba banii statului în ei. Mâine, pe vremea asta, o să fii uitat. E ca şi cum n-ai fost! ลาก่อน! (La korn! )

  Apreciază

 5. 1. Felicitari pentru castigarea procesului ! 2. Ca membru al sindicatului SUS RADIOROMANIA, cred ca este cazul ca noi toti, sa cerem ca cei 100.000 EURO platiti dlui Miclaus sa fie recuperati de la cei vinovati si nu de catre noi toti.
  Cu stima,
  ing. N. Sapcaliu

  Apreciat de 1 persoană

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s