Un capat de drum care poate fi un nou inceput

Cel mai detestat si contestat presedinte al Radioului public, a ajuns la capat de drum. Mizeria morala care a intinat spiritul nobil al Radioului, in vremea lui Miculescu, nu dispare automat, prin plecarea acestuia. Mercenarii lui raman ascunsi prin birouri, pe sub birouri si probabil vor incerca sa pozeze in contestatari sau chiar in victime ale regimului. E de vazut daca Georgica Severin ii recupereaza sau ii elimina din viata noastra.

Indiferent de ce va face noul director general interimar, intrebarea care se pune este ce veti face voi, salariatii Radioului public. Nu vreti sa redati celui mai combativ sindicat din SRR, SUS-Radio Romania, pozitia pe care o merita intre sindicatele de paie?

Mai jos aveti oglinda sindicatelor cu numar de membri asa cum rezulta din evidentele SRR la 31 decembrie 2016. Credeti ca e corecta, ca reflecta realitatea, ca raspunde nevoilor voastre ?

Cu mentiunea ca SUS-Radio Romania, care nu este mentionata in raspunsul SRR, are in acest moment 100 de membri, unul si unul, am spune noi, care au rezistat si au mentinut in viata acest sindicat, in ciuda tuturor eforturilor diperate ale Armadei miculesciene de a ne desfiinta.

AV Moise

Raspuns SRR petitie pag1Raspuns SRR petitie pag2

Un gând despre “Un capat de drum care poate fi un nou inceput

  1. Vei vedea cati vor fugi din sindicatul zis reprezentativ in perioada urmatoate. Oameni care au fost introdusi cu forta de catre manageri si au ramas acolo de frica iar altii mentinuti cu majorari si prime sa iasa la numar pentru reprezentativitatea sindicatului om-balaci. Sa vedem acum pe unde isi scot camasa papitoii ?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s