Flavia Voinea, manager Radio Romania, cercetata de ANI

Flavia Voinea (numele complet este Flavia Voinea Aurelia) si-a dorit sa devina un mare manager la Radio Romania, dar si in mediul privat. Numai ca cele doua medii devin incompatibile atunci cand incerci sa le amesteci.

Va prezentam in articolul „1 Mai muncitoresc la Radio Romania” despre marile realizari manageriale ale Flaviei Voinea.

Astazi o sa va prezentam modul prin care Flavia Voinea „a uitat” sa treaca in declaratia de avere si de interese, PFA-ul ce-i poarta numele, ca mai apoi sa-l declare pierdut in jurnalul.ro (a se vedea ultima pagina, colt dreapta) si apoi sa-l omoare (radieze) de tot la 1 februarie 2017.

Subsemnata Voinea Flavia Aurelia, Persoana Fizica Autorizata inmatriculata in Registrul C o m e r t u l u i  s u b  n u m a r u l F40/3574/2012, avand CUI 30643210 declar pierdute urmatoarele documente: Certificat de Inregistrare seria B, nr.2637572 eliberat de ORC Bucuresti in data de 11.09.2012 pe numele Voinea Flavia Aurelia Persoana Fizica A u t o r i z a t a ; R e z o l u t i a nr.593380/10.09.2012 emisa de O R C B u c u r e s t i  i n  d o s a r nr.766114/07.09.2012 privind inregistrarea in Registrul Comertului si autorizarea functionari Voinea Flavia Aurelia Persoana Fizica Autorizata si Certificatul Constatator emis in data de 10.09.2012 eliberat in baza legii 359/2004, inregistrat sub nr.766114 07.09.2012 privind pe Voinea Flavia Aurelia Persoana Fizica Autorizata. Le declar nule.


Am putea spune acum: tardiv de tarziu!

ANI a fost deja sesizata (vezi mai jos) in data de 15 septembrie 2016 !

Mai mult, dovedeste faptul ca Flavia Voinea a ascuns faptul ca detinea un PFA.

Raspunsul ANI a sosit destul de prompt!

Atat pentru astazi! Va urma!

AV Moise

3 gânduri despre “Flavia Voinea, manager Radio Romania, cercetata de ANI

    • Vă dau o veste vesela sau tristă. Depinde din ce punct de vedere este privită. Am reverificat. Apar semnati colegi/ fosti colegi, oameni de cultură care NU au semnat niciodată această petitie. I-am întrebat de anul trecut pe cel puțin trei dintre ei și mi-au confirmat suspiciunea mea că sunt semnati în fals. Văd că lista a ramas ca atare. Vă sugerez să tipariti macar primele 30 de pagini, cu sursa virtuală dacă va ricepeti. Miroase a caz penal.

      Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s