Decizia Curtii de Apel a fost publicata șmecherește pe site-ul Radio Romania

Curtea de Apel Bucuresti a dat decizia nr. 1595 din 5 iunie 2015, in dosarul 4322/2/2014:

Solutia pe scurt: Admite acţiunea în parte. Respinge excepţia lipsei de interes şi excepţia lipsei calităţii procesuale active ca neîntemeiate. Anulează art. 1-5 din Regulamentul privind desfăşurarea alegerilor de desemnare a candidaţilor pentru reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, aprobat prin Dispoziţia Comitetului Director al SRR nr. I 23/3.06.2014. Anulează Decizia SRR – Comisia Tehnică nr. 52/5.06.2014 şi Decizia nr. 42/5.06.2014. Anulează Procesul Verbal de stabilire a clasamentului final al alegerilor, înregistrat la SRR sub nr. 112/7.06.2014. Obligă pe pârâtă la plata sumei de 100 lei despăgubiri către fiecare reclamant persoană fizică pentru încălcarea dreptului de acces în funcţii şi demnităţi publice. Obligă pe pârâtă să publice prezenta hotărâre într-un ziar de circulaţie naţională şi pe pagina sa de internet, pe cheltuiala sa. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Obligă pe pârâtă la plata sumei de 1100 lei cheltuieli de judecată către reclamantul Sindicatul Unit al Salariaţilor – Radio România. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 5.06.2015.
Document: Hotarâre  1595/2015  05.06.2015

Smecherește, fara sa anunte pe SUS-Radio Romania si pe cei afectati (Cristian Pirvulescu, Adrian Valentin Moise, Teodora Stanciu, Elena Jipescu si Iulia Lev Nicolae), SRR a publicat pe site srr.ro aceasta decizie a instantei (41 de pagini).

Aceasta decizie a instantei este destul de bine ascunsa intrucat trebuie sa dai 3 click-uri pe mouse ca sa ajungi sa o vezi. In acest fel poate va fi trecuta cu vederea de publicul ascultator si de toti cei interesati de cum functioneaza aceasta institutie publica.

Cel care a postat a uitat sa precizeze, asa cum se face si in cazul deciziilor de la CNA, ce reprezinta aceasta decizie, cine i-a pus si de ce.

SUS-Radio Romania o sa depuna la SRR o petitie prin care va intreba, in temeiul Legii 544/2001, cine a decis sa procedeze in acest mod si de ce.

Va prezentam exact cum apare postarea pe site srr.ro, dupa ce dai 3 clik-uri:

decizie CAB site srr pg1

decizie CAB site srr pg2decizie CAB site srr pg3decizie CAB site srr final

Cine gaseste ziarul in care a fost publicata decizia va primi un premiu special din partea SUS-Radio Romania.

AV Moise

 

2 gânduri despre “Decizia Curtii de Apel a fost publicata șmecherește pe site-ul Radio Romania

  1. Am citit mesajul de mai sus si nu ma uimeste nimic. Presupun ca cine a scris comentariul a facut si sesizare la politie, iar domnul Severin se autosesizeaza. Cat despre camerele de luat vederi, va rog sa va duceti sa vedeti ca in holul din Temisana nu mai este camera (este numai pe holul cu bancomate) iar la intrarea Berthelot obiectivul camerei a fost indreptat catre usa unde sunt serverele (nu mai este indreptata catre usile de la intrare) asa ca cei care au actionat au gandit totul.

    Apreciază

  2. Ar trebui sesizati oficial noul pdg al SRR si sectia de politie 3 ca in ziua de sambata 29 aprilie, Florin, fostul sofer al lui Miculescu, la ordinul Elizei Covaliu, cara de zor pe la intrarea din Berthelot, la Suv-ul de serviciu fost al lui Miculescu, sacose cu bibliorafturi din biroul prezidential, probabil cu documente SRR pe care le scotea pe sest din institutie, normal, pentru a-I fi de folos candva fostului jupan, sau, poate, pentru a santaja dupa posibilitati. Ar fi un caz clar de furt de documente. Este foarte simplu sa se ceara oficial vizionarea inregistrarilor din ziua respectiva de pe camerele video din Berthelot. Asta, bineinteles, pana nu le opereaza careva…. Actiunea este binecunoscuta inclusiv de ofiterii de la poarta dar si de alte „persoane importante” carora li s-a povestit actiunea, dar, probabil ca intrebate fiind, nu vor recunoaste. Pe principiul Hai sa dam uitarii, bine ca a plecat! Ce facem, inchidem ochii si lasam furturile, in continuare, nesesizate si nepedepsite?

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s