Miculescu nu se lasă! Cerere șoc către Radioul public!

Cand credeam ca nu ne mai surprinde nimic in legatura cu Radioul public, dupa patru “ani de dictatura”, mai multi salariati ne-au comunicat ca in data de 4 mai 2017, Casa de avocatura Chiuariu a depus la Societatea Romana de Radiodifuziune o Notificare de mediere.

Aceasta notificare de mediere il are ca subiect principal pe ex-presedintele Ovidiu Miculescu – proaspat demis de catre Parlamentul Romaniei dupa respingerea rapoartelor de activitate ale SRR pentru anii 2015, 2016.

Obiectul notificarii semnate de condamnatul penal dl. avocat Chiuariu (vezi aici) are mai multe puncte.

Miculescu cere prin intermediul lui Chiuariu banii ce crede ca i se cuvin pentru concediul de odihna, indemnizatia de membru al Consiliului de Administratie si salariile pe care ar fi trebuit sa le primeasca (daca nu ar fi fost dat afara) pana la expirarea mandatului in iulie 2018.

Reamintim ca Ovidiu Miculescu a fost numit politic in functia de PDG (chiar de Victor Viorel Ponta) dar si ca angajat al SRR prin „negocierea” contractului individual de munca  cu Radu F. Alexandru cu aprobarea nemijlocita a unor personaje din fostul Consiliul de Administratie.

Ca orice “cetatean” al Romaniei, Ovidiu Miculescu are dreptul de a face demersuri.

Asteptam cu interes pozitia Societatii Romane de Radiodifuziune si punctele de vedere a Viorelei Radu Mortasifu – Consilier de etica (cu o activitate ce merita analizata in profunzime!) si a Marianei Milan – Sef Serviciu Juridic (sustinatoare de baza a lui Ovidiu Miculescu, chiar si in procesele personale ale acestuia).

Asteptam si raspunsul de la ANI cu privire la sesizarea depusa de SUS-Radio Romania in ceea ce priveste conflictul de interese a celor doi semnatari al contractului individual de munca, Ovidiu Miculescu si Radu F. Alexandru.

Suntem curiosi cum va trata aceasta notificare noul director general, Georgica Severin. Este una din primele provocari la care trebuie sa raspunda! Asteptam sa ia decizia corecta si legala, fara a fi „indus in eroare”!

Adrian Valentin Moise
Presedinte SUS-Radio Romania

sursa foto: stiripesurse

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s