Sesizarea lui Ovidiu Groza catre CNCD

In perioada de domnie dictatoriala a lui Ovidiu Miculescu la conducerea Radioului public, cei care nu au vrut sa iasa din sindicatul SUS-Radio Romania au fost luati la ochi.

Si nu direct de Miculescu ci prin intermediul miculestiilor de serviciu, cei care au fost trup si suflet alaturi de marele Shogun (prietenii stiu de ce!).

Astazi o sa va prezentam cazul colegului nostru, Ovidiu Groza, cel care nu a cedat ”rugamintilor” de se retrage din „sindicatul lui Moise„, devenind astfel „victima colaterala„.

Prima lovitura a primit-o in 11 ianuarie 2016, dupa ce colegul nostru a pus o intrebare domnului Vicentiu Andrei, fiind cercetat disciplinar si primind un avertisment scris.

A doua lovitura a primit-o pe 11 februarie 2016, dupa ce colegul nostru Ovidiu Groza se presupune ca a vorbit pe un ton ridicat cu dna Anicuta Petre de la Registratura SRR (ulterior a fost angajat la SRR, proaspatul ginerica Razvan Constantin, nasit de Viorica si Georgel Balaci), fiind cercetat disciplinar si primind clasare din partea Comisiei.

Ca fapt divers, pentru anii 2011,2012 si 2013, Ovidiu Groza a primit calificativul de FB iar dupa ce nu a inteles sa se retraga din „sindicatul lui Moise”, a primit calificativul „satisfacator” pentru anii 2014 si 2015.

Aveti mai jos sesizarea pe care Ovidiu Groza a depus-o la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), exact acolo unde-si are locul de munca, dna Theodora Bertzi (vezi aici si aici), sotia fostului membru abonat permanent in CA al SRR, din partea PNL, Alexandru Bertzi.

Nu stiu cand l-ati mai vazut pe colegul „nostru” Ducu Bertzi prin Radio ( e prea ocupat cu concertele „caritabile”!) dar puteti vedea declaratia de avere si de interese a acestuia, de pe site-ul srr.ro.

Va urma.

AV Moise

4 gânduri despre “Sesizarea lui Ovidiu Groza catre CNCD

 1. Pingback: O saptamana istorica la Radio Romania! | SUSROMANIA

 2. Un alt salariat Radio Romania (membru in sindicatul SUS-Radio Romnia) a depus o sesizare la CNCD, iar pentru „rezolvarea” acestei spete managerii/mafiotii, din SRR, s-au folosit de relatia conjugala Alexandru Bertzi („salariat” si membru CA la SRR) – Teodora Bertzi (membru in Colegiul Director-Consiliul National de Combatere a Discriminarii), ca doar de aceea pompeaza bani in familie.
  Obligatia domnei Bertzi fata de gasca manageriala, din SRR, care-i pompa bani in familie, asigurandu-i sotului acesteia, Alexandru Ducu Bertzi, venituri mari-necuvenite, dar si promovarea gratuita a spectacolelor acestuia, pe posturile Radio Romania, a mers pana la a-si manifesta, cu disperare si impertinenta, interesul de a da ” o mana de ajutor” in „rezolvarea” spetei amintite. Astfel, doamna Bertzi a aranjat, miseleste, sa se strecoare in Comisia care trebuia sa analizeze speta salariatului SRR, prin inlocuirea persoanei titulare.
  Dar, ghinion pentru doamna Bertzi, salariatul SRR a recuzat-o ! Reactia doamnei Bertzi, nu a fost asemanatoare reactiei unei doamne, ci tot una de … disperare, cu urlete, sarit de pe sacaun si… amenintari, prin persoana titulara a comisiei, la urmatoarea sedinta, ca las ca vezi tu, salariatule SRR, ca ai recuzat-o pe doamna Bertzi !
  Salariatul SRR a vazut cum ii era batjocorit avocatul si mai vede ca sesizarea a fost depusa in 2015 si suntem in 2017, dar nu s-a primit niciun raspuns de la CNCD.

  Cine zicea ca avem un stat mafiot ?
  Oare de ce ii platim pe cei din statul mafiot ?!

  Totusi trebuie sa le amintim persoanelor vizate ce este prevazut,
  in Noul Cod Penal CAPITOLUL I
  Infracţiuni de corupţie
  Art. 291
  Traficul de influenţă
  (1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârşită de către o persoană care are influenţă sau lasă să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public şi care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
  (2) Banii, valorile sau orice alte bunuri primite sunt supuse confiscării, iar când acestea nu se mai găsesc, se dispune confiscarea prin echivalent.

  Apreciază

 3. Cu toate ca avem un nou presedinte, clica prin care s-au facut presiuni si intimidari asupra salariatilor a ramas. Nici nu are cum sa dispara peste noapte. Asa zisi reprezentativi si reprezentanti au folosit toate tacticile emanate din minti bolnave pentru a instaura frica, neincrederea, disperarea, neputinta in randul salariatilor srr din toata tara. Manageri, sefi, sefuti si alte cadre de conducere au respectat intocmai directivele primite in fiecare dimineata de la “supremul”. Acum, probabil, pentru a-si pastra statutul vor respecta intocmai ce li se spune fara a comenta, fara a analiza, numai ca ei sa ramana pe functii. Vor continua oare mobbingul si nedreptatea? Vom veni la munca asa cum am venit in ultimii ani, ori veni cu placere si cu mandrie asa cum era o data cand ne mandream ca „lucram la Radio”. Vom vedea. Pana una alta este nevoie de o reparatie morala din partea Radioului Public, care a fost condus antidemocratic si a emis decizii socante. De o reparatie morala au nevoie salariatii napastuiti cat si Moise care a luptat cu sistemul, a fost dat afara numai pentru ca a demascat impostura. Nu stim care este planul lui Georgica Severin dar ar trebui sa aiba in vedere ca numai dupa toate aceste actiuni, Radioul poate spune „VOM FI CE-AM FOST, SI MAI MULT DECAT ATATA”.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s