Cine va taia cordonul ombilical dintre Ovidiu Miculescu si Radioul public ?

Ce-ti mai place banul public, Ovidiu Miculescu!

Pai cum bre, tocmai matale care ziceai ca esti trup si suflet pentru Radioul fara pleoapa? Acum ce faci, iti urmaresti doar interesul personal in detrimentul institutiei care te-a platit cu un salariu baban, te-a plimbat prin toata lumea la business class si care ti-a oferit numeroase beneficii? Dupa cum ziceam si alta data, este dreptul matale constitutional sa dai in jiudecata, dar avem o marea curiozitate: cine va reprezenta Societatea Romana de Radiodifuziune ? O fi duamna Milan, cea pe care ai tinut-o la san si care te-a sustinut pe matale pana si in procesele personale? Aceeasi duamna Milan care la semnul matale a intocmit multe ordine, regulamente si puncte de vedere, etc., in favoarea matale. Ori poate SRR-ul, va merge pe drumul batatorit deja, si va insista pentru a angaja mari Case de avocatura.

Nr. unic (nr. format vechi) : 17023/3/2017
Data inregistrarii 15.05.2017
Data ultimei modificari: 17.05.2017
Sectie: Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
Materie: Litigii de muncă
Obiect: despăgubire
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
MICULESCU OVIDIU Reclamant
SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE Pârât

Ei, cu darea asta in judecata ti-ai cam dat arama pe fata, a cam iesit uleiul deasupra apei. Nici un fost presedinte al Radioului public nu a dat institutia in judecata pentru niste banuti! Dar acum dupa deciziile Agentiei Nationale de Integritate, dupa hotararea instantei ca esti definitiv si iremediabil incompatibil, dupa ce Parlamentul te-a demis din cauza rapoartelor de activitate si dupa ce ti s-a semnat si nota de lichidare, tot nu te desprinzi de scaun? Ustura la buzunar? Ce ai de facut? Asteapta judecata si indiferent de hotarare te sfatuim  (gratis) sa ceri si un bonus de la radio. Sa-ti dea si pe consiliera penala, si pe toti plantatii pe care i-ai pus in functii cheie, plus echipa de lingai. Profesionisti cum ii stim, puneti mana de la mana si faceti un post de radio privat pe care sa-l conduci cum stii prea bine.

PS Am primit informatia, de ultima secunda, ca astazi erai vis a vis de Radio asteptand pe cineva si apoi ai plecat in tromba, matale stateai in dreapta iar volanul in stanga. Si era un BMW cu niumere de IF rosii, de prima imatriculare. Poza cu auto nu o postam ca nu vrem sa facem reclama pe gratis firmei BMW. Asa sa fie nea Ovidiule ? Ce rai si oamenii astia din Radioul public care se mai uita, cateodata si ei pe geam. Greu cu ombilicul, te tine strans legat de Radioul public si de fosnetul care-ti place cel mai mult, banul ! Nea Miculescule, o sa ramai in istoria Radioului si cu procesul intentat impotriva institutiei si cu placutele aurii de la intrarea din Str. G-ral Berthelot.

AV Moise

4 gânduri despre “Cine va taia cordonul ombilical dintre Ovidiu Miculescu si Radioul public ?

  1. „Spune-mi cine te reprezinta, ca sa-ti spun cine esti”. Daca marile trusturi de presa care se respecta difuzeaza promo-uri cu vocea unor personalitati respectabile (Cotimanis, Rebengiuc, etc), Radio Romania difuzeaza intens spoturi autopromo cu vocea singurei sale angajate condamnate definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie: Oltea Serban Parau! Ce sa vezi, printre cei 2500 de salariati ai SRR, nu a fost gasit nimeni altcineva capabil sa anunte numele si datele. Nu mai vorbim ca infractoarea care ne reprezinta isi pastreaza nederanjata toate privilegiile lasate cu limba de plecare de ovi: biroul cu anticamera doar pentru ea, de la 634, secretara proprie, masina de serviciu si salariu de 9000 lei. D-le Director general interimar Georgica Severin, vi se pare corect?

    Apreciază

Multumesc!