O saptamana istorica la Radio Romania!

Radio Romania, a avut parte in aceasta saptamana de situatii iesite din comun.

 1. In primul rand Ovidiu Miculescu a dat in judecata Societatea Romana de Radiodifuziune (vezi aici) dar si Agentia Nationala de Integritate (vezi aici).
 2. In al doilea rand domnul Ducu Bertzi a fost vazut la munca, la sediul Radio Romania din Bucuresti. Intr-adevar, numai intr-o singura zi, dar ce zi ! Dupa declaratia lui Ovidiu Groza, este o zi istorica (dar nici pe departe cu 8 ore de munca) si se pare ca valoreaza cat ani de zile.
 3. In continuare, va aduc la cunostinta publica, partea a doua a materialului depus de Ovidiu Groza la CNCD cu privire la discriminarea la care a fost supus, sistematic, de catre seful acestuia, dl Florin Brusten. Prima parte o puteti vizualiza aiciCe ziceti CNCD-ul, care o are ca angajata pe sotia d-lui Ducu Bertzi, va evalua corect sesizarea d-lui Ovidiu Groza si va constata starea de discriminare la care a fost supus acesta, timp de mai multi ani de zile sau va clasa dosarul, „tinand spatele” colegei lor, dna Theodora Bertzi ?

Domnule Georgica Severin, ce ziceti de aceste fapte petrecute in Radioul public, sub domnia lui Ovidiu Miculescu ? Si nu sunt deloc singulare! Ele sunt de ordinul zecilor. Unii aveau chiar liste cu oamenii care erau membri ai SUS-Radio Romania. Era o lista „neagra”! Daca erai pe ea, erai considerat persona non grata! Aveai numai obligatii si erai monitorizat. La evaluarea anuala, daca luai bine erai deja considerat un erou. De obicei, primeai „satisfacator” iar cei mai nenorocosi au primit „nesatisfacator” (un exemplu este colega noastra de la Radiojurnal, Stela Stan).

Pe foarte curand, pentru ca se apropie sfarsitul lunii Mai 2017, iar „prietenii” stiu de ce!

AV Moise

4 gânduri despre “O saptamana istorica la Radio Romania!

 1. De cand am desmacat faptul ca Betzi nu a venit la lucru niciodata (desi era platit ca si cum ar fi lucrat) ceva s-a intamplat. Cu o frecventa naucitoare Bertzi a venit in biroul 629, in datele de 17, 18, 22, 24.05. 2017. Eeste adevarat ca in total nu au fost nici macar 8 ore de munca prestate, dar are circumstante atenuante. Nu este invatat cu munca pentru care a fost platit de Brusten in atatia ani, el a fost obisnuit doar cu statutul de membru CA si cel de vedeta. Asa l-am simtit si noi colegii ca pe o vedeta. Daca Ovidiu Miculeacu a sprijinit aceste fapte, imi doresc ca Georgica Severin sa nu incurajeze asa ceva.

  Apreciază

 2. Nu stiam ca Ducu Bertzi lucreaza in Radio, desi lucrez de peste 20 de ani in aceasta institutie. Rareori cand il vedeam intrand in institutie (de vreo 6-7 ori), cu palaria de american infipta-n cap, credeam ca merge la consiliul de administratie (fostul mandat). Domnule Groza, vreti sa spuneti ca el era colegul dumneavoastra doar in documente ? Presupun ca primeste si drepturi de autor tot de la radio pentru piesele difuzate. Ar fi interesant sa stim care ar fi valoarea acestora. Deci sa calculam un venit ipotetic pe care Bertzi l-ar fi putut primi- salariu+bonuri de masa+ drepturile conform ccm+ indemnizatie consiliu de administratie+ drepturi de autor+ tarife prestatii de la unele concerte organizate de radio+ diurne+deconturi + si ce-o mai fi….Incep sa ma enervez si sa ma simt si eu discriminat. Adica unii fara limita si altii, Dumnezeu cu mila! Ce abuzuri s-au facut si cum s-a cheltuit banul cu acordul lui Miculescu. Sa vedem acum cum actioneaza si Georgica, ca dupa cum vad o ia pe urma lui Iohannis, se tot plimba. Oare cat? Vreo sase luni?

  Apreciază

 3. CNCD nu va solutiona corect nicio plangere de discriminare venita din partea salariatilor SRR impotriva comportamentului abuziv/discriminatoriu al persoanelor (f.f.f. bine platite sa…intimideze!) din conducerea Radioului public.
  Salariatii abuzati sa se adreseze altor institutii abilitate si de incredere, daca Romania mai are asa ceva…

  Argumentare:
  Un alt salariat Radio Romania (membru in sindicatul SUS-Radio Romnia) a depus o sesizare la CNCD, iar pentru „rezolvarea” acestei spete managerii/mafiotii, din SRR, s-au folosit de relatia conjugala Alexandru Bertzi („salariat” si membru CA la SRR) – Teodora Bertzi (membru in Colegiul Director-Consiliul National de Combatere a Discriminarii), ca doar de aceea pompeaza bani in familie.
  Obligatia domnei Bertzi fata de gasca manageriala, din SRR, care-i pompa bani in familie, asigurandu-i sotului acesteia, Alexandru Ducu Bertzi, venituri mari-necuvenite, dar si promovarea gratuita a spectacolelor acestuia, pe posturile Radio Romania, a mers pana la a-si manifesta, cu disperare si impertinenta, interesul de a da ” o mana de ajutor” in „rezolvarea” spetei amintite. Astfel, doamna Bertzi a aranjat, miseleste, sa se strecoare in Comisia care trebuia sa analizeze speta salariatului SRR, prin inlocuirea persoanei titulare.
  Dar, ghinion pentru doamna Bertzi, salariatul SRR a recuzat-o ! Reactia doamnei Bertzi, nu a fost asemanatoare reactiei unei doamne, ci tot una de … disperare, cu urlete, sarit de pe sacaun si… amenintari, prin persoana titulara a comisiei, la urmatoarea sedinta, ca las ca vezi tu, salariatule SRR, ca ai recuzat-o pe doamna Bertzi !
  Salariatul SRR a vazut cum ii era batjocorit avocatul si mai vede ca sesizarea a fost depusa in 2015 si suntem in 2017, dar nu s-a primit niciun raspuns de la CNCD.

  Cine zicea ca avem un stat mafiot ?
  Oare de ce ii platim pe cei din statul mafiot ?!

  Totusi trebuie sa le amintim persoanelor vizate ce este prevazut,
  in Noul Cod Penal CAPITOLUL I
  Infracţiuni de corupţie
  Art. 291
  Traficul de influenţă
  (1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârşită de către o persoană care are influenţă sau lasă să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public şi care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
  (2) Banii, valorile sau orice alte bunuri primite sunt supuse confiscării, iar când acestea nu se mai găsesc, se dispune confiscarea prin echivalent.

  Apreciază

 4. Azi, luni, 22 mai, anul de gratie 2017, menestrelul Bertzi Duducu a fost vazut intrand la ora 10 in sediul SRR prin intrarea de pe Berthelot. Doamne ajuta!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s