SCRISOARE DESCHISA CATRE LIDERII SINDICATELOR DIN RADIOUL PUBLIC

INVITAȚIE PUBLICĂ

Către toți liderii sindicatelor din Societatea Română de Radiodifuziune,

  1. Având în vedere votul exprimat de salariații din SRR, în 20 iunie 2017,
  2. Ținând cont de faptul că Sindicatul Liber al lucrătorilor din SRR nu mai are numărul de membri de 50%+1 din numărul total de salariați cu contract individual de muncă în SRR,
  3. Respectând punctul 10 al Protocolului semnat de cei doi reprezentanți aleși prin vot secret în CA al SRR,

Adrian Moise si Gabriel Basarabescu, invita toți liderii sindicatelor organizate la nivel de SRR, să ne întâlnim într-o ședință comună, în 23 iunie 2017, ora 11, la etajul 6 (la lifturile din centru) din sediul SRR, în care să discutăm despre pașii pe care trebuie să-i facem pentru unificarea mișcării sindicale din Radioul public.

Reamintesc celor care au uitat, că un mesaj asemănător s-a transmis în anul 2011, din partea Federației Sindicatelor din SRR (FSSRR – președinte Adrian Moise) către toate sindicatele organizate la nivel de SRR, către Sindicatul Liber al lucrătorilor din SRR (presedinte Daniela Ciobanu), Sindicatul Asociatia Profesionala Radio (presedinte Razvan Dumitrescu), Sindicatul Salariatilor din SRR (presedinte Dragos Mircescu), Sindicatul Orchestrei Nationale Radio (presedinte Dumitru Dumitrache).

Atunci liderii sindicatelor din FSSRR au stabilit că cel mai mare sindicat la acea vreme să-și transforme statutul și denumirea în SUS-Radio România, pentru a pregătii acest pas. Acel prim pas a fost realizat în anul 2012.

Așa cum am promis atunci, mă țin de promisiune și acum! Eu nu am orgolii dar nici nu pot lăsa ca unii să-și rezolve doar interesele personale prin accederea la funcții de conducere în sindicate.

În momentul în care se va unifica mișcarea sindicală din Radio îmi voi depune mandatul de președinte și cei care doresc să candideze pentru funcția de președinte, vicepreședinte, o vor putea face, iar cel care ia cel mai mare număr de voturi, să fie ales președintele SUS-Radio România. Bineinteles ca voi candida si eu.

Astept confirmările voastre pe email susradioromania0@gmail.com

AV Moise

2 gânduri despre “SCRISOARE DESCHISA CATRE LIDERII SINDICATELOR DIN RADIOUL PUBLIC

  1. Pingback: Despre CCM – partea I | SUSROMANIA

  2. Pingback: Iarba fiarelor | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s