Sic transit gloria Miculescum!

Sic transit gloria Miculescum!

După aproape 3 ani de suspans și balans, instanța s-a pronunțat definitiv.

Este vorba de acțiunea introdusă de Ovidiu Miculescu, pe atunci șef la butoanele Radioului public, împotriva subsemnatului și a sindicatului SUS-Radio România, având ca obiectiv/țintă obținerea a 60.000 € daune morale de la ambii pârâți. Pentru ce?

Pentru „afectarea imaginii, demnității, onoarei și dreptului la viață privată”, pentru Miculescu și familia sa.

Dar să o luăm de la momentul zero!

Prima amenințare a lui Ovidiu Miculescu că o să mă dea în judecată a fost, țineți-vă bine, în data de 12 aprilie 2013, exact cu 2 zile înainte de convocarea mea la cercetarea disciplinară, în care Comisia a primit mutarea în plic, înainte să înceapă audierea mea. Citiți Spicy News.

A urmat execuția mea în data de 15 aprilie 2013, unde audierea mea a început la ora 11 și s-a terminat brusc la ora 17.53, când doamna Viorela Radu Mortasifu nu a mai vrut să recunoască că în timpul ședinței mi-a cerut, la un moment dat, citez: ”Vă rugăm să vă dovediți nevinovăția!”.

Și pe deasupra, dna Viorela Radu Mortasifu avea studii de drept și era angajată ca și consilier juridic, cineva chiar mi-a spus că a fost și avocată. Să nu uităm cine a adus-o în Radio fără concurs: Andras Istvan Demeter via Nicolaie Mircea Sălăgean (și el sosit, la pachet, de la Ministerul Culturii, unde Demeter era secretar de stat, împreună cu Agota Szentannai trasferată de ceva timp la Radio România Cluj).

Cu simulacrul meu de cercetare disciplinară o să revin în curând cu date noi !

Văzând Miculescu că nu mă potolesc și că tot fac dezvăluiri privind incompatibilii din conducerea SRR și abuzurile ce se desfășoară sub oblăduirea acestuia, a zis că mă va potoli depunând în instanță prima cerere de chemare în judecată în care mi-a solicitat doar mie 60.000 euro daune morale. Vezi aici acțiunea trimisă de un flăcău avocat pe emailul instanței de la Tribunalul București.

Instanța a anulat cererea depusă de flăcăul avocat pentru lipsă unor elemente esențiale, cum ar fi: semnătura, CNP-ul, contul bancar, etc. Vezi aici.

După cinci luni, Miculescu schimbă avocatul flăcău cu dna avocat Ada Postolache, cea care a fost (numai știu dacă mai este) abonată la banii publici buni de muls ai radioului public, și depune o nouă acțiune la Judecătoria Sector 1 (vezi aici) dar în care include ca pârât și sindicatul SUS-Radio România. Adică să ne îngroape pe ”amândoi!”

Pentru că suma pe care a cerut-o Miculescu depășea valoarea de 200.000 lei, instanța de la Judecătoria Sector 1 a declinat competența către Tribunalul București (vezi aici).

Astfel, dosarul ajunge pe rolul Tribunalului la data de 8 iulie 2015 și începe ”dansul, suspansul și balansul” !

În data de 22 ianuarie 2016, am fost într-o mare cumpănă. Avocatul Ovdiu Preoteșescu (avocatul angajat să apere sindicatul) avea un termen de judecată la Tribunalul Vâlcea și m-a însărcinat pe mine să depun la instnță o cerere de amânare a judecății, fiind dl avocat în imposibilitatea de a se prezenta.

Avocata lui Miculescu a cerut să se respingă cererea mea de amânare iar judecătorul a respins și el, această solicitare.

Văzând că sunt lipsit de apărare l-am recuzat pe judecătorul instanței respective. Cererea de recuzare a fost respinsă de următorul complet și am primit termen de judecată la data de 18 martie 2016, când trebuia să fie interogatoriul la care să răspundă Ovidiu Miculescu.

Surpriză, la acel termen a venit dna avocat Ada Postolache și a depus un înscris prin care a motivat prezența lui Miculescu, spunând că este plecat în interes de serviciu în Franța și SUA. S-a acordat un nou termen pentru interogatoriul lui Miculescu în data de 15 aprilie 2016.

Între timp am făcut o copie de pe înscrisul depus dna avocat Ada Postolache și am constatat, pentru prima data, că lui Miculescu nu-i priește în avion la ”Economy class” ci doar la ”Business class” (vezi aici materialul).

În data de 15 aprilie 2016 s-a prezentat Ovidiu Miculescu însoțit de dna av. Postolache dar și de …… surpriză, Șeful Serviciului Juridic al SRR, Mariana Milan.

La susținut pe Miculescu, pe toată perioada interogatoriului, fiind trup și suflet față de șeful ei.

A urmat interogatoriu (37 de întrebări) făcut de subsemnatul împreună cu dl av. Ovidiu Preoteșescu și răspunsurile (primele 13, urmează și celelalte) lui Ovidiu Miculescu (vezi aici).

Vom continua …

 

 

2 gânduri despre “Sic transit gloria Miculescum!

  1. Pingback: La multi ANI, Ovidiu Miculescu! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s