Mişcare browniană la Radio România

Se întâmplă ca unele mișcări browniene să fi atins în drumul lor și parte din Radioul public. Cred că are legătura cu canicula ce a afectat Capitala. Deși trebuia să fie o perioadă mai calmă pentru că mulți salariați sunt plecați în concediu, iată că viermuiala a început să se agite şi să sâsîie a disperare.

Ce se întâmplă de fapt ?

Este vorba de gașca miculesciană care s-a văzut fără Arnold Schwarzenegger, cel care le transmitea înainte de alegerile din 20 iunie a.c., următorul strigăt de luptă: I’ll be back!” (Rezistaţi, mă voi întoarce!)

O gaşcă imundă şi fetidă dar care a rămas cu toate facilităţile şi sinecurile obţinute prin munca neostenită în susţinerea farului călăuzitor, individ care va intra în istoria recentă a instituţiei ca Terminatorul taxei Radio.

Primul care părăseşte corabia

Puşcaş Constantin, marele cârmaci al banilor publici din SRR, se leapădă de puşculiţa tot mai goală a Radioului public. Luaţi-vă repede la revedere de la el pentru că părăseşte corabia Radio România. Vineri va fi ultima zi de muncă pentru nea Puşcaş. Dar el va rămâne în stand-by (din pozitia de proaspăt pensionar), aşteptând să treacă din această poziţie în cea de titular. De ce? Pentru că a reuşit marea performanţă să fie ales prin votul salariaţilor, supleantul lui Gabriel Basarabescu in Consiliul de Administratie al SRR. Mai ţineţi minte ce va spus candidatul Puşcaş înainte de alegerile pentru CA al SRR ? Dacă nu, citiţi mai jos!

img_0049

Afis electoral Constantin Puscas

Am totuşi o întrebare retorică pentru nea Puşcaş: ”- Cum aţi numărat cei aproape 40 de ani în Radio?”

Asta însemnă cumva, 40 ani SRR-SRTV/10 x salariul mediu ?

Mai ţi minte nea Puşcaş cum întrebai disperat iar faţa îţi era schimonosită, în 15 aprilie 2013, stând în stânga lui Burloiu (pus şef peste o Comisie a Inchiziţiei):

”-Este adevărat că nu aţi făcut caietul de sarcini?”

”-Este adevărat că aţi refuzat achiziţionarea a …..”. etc., etc., timp de 7 ore ?

Eu nu am uitat, nea Puşcaş. Nu am uitat, dar te-am iertat pentru că am văzut cât de mic te-ai făcut în faţa lui Miculescu. Mi s-a făcut aşa milă de tine, nea Puşcaş! Ce ai fost şi ce ai ajuns! Ai cumva sufletul încărcat ?

Apropo! Vila aia, achizitionată prin ANL, care a fost descoperită şi publicată pe ziare.ro, ai terminat-o ? 

Dar de dosarul Gala Bute crezi că s-a uitat?   Cu tardivitatea!  Nuuu!

Nici cei de la Curtea de Conturi a României nu au uitat, că doar ei au făcut controlul acum câţiva ani şi au descoperit şmecheria cu zeroul, de la 6.000 la 60.000 euro.

Dar negocierea din Comisia Paritară, cea cu încetarea contractului individual de muncă cu acordul ambelor părţi?

etc.

Urmează informaţii interesante despre agitatorii de serviciu.

AV Moise

2 gânduri despre “Mişcare browniană la Radio România

  1. Pingback: Sesizarea SUS-Radio România și răspunsul lui Georgică Severin | SUSROMANIA

  2. Ar mai fi de amintit recompensarea lui Puscas, din partea lui Miculescu, cu o frumoasa plimbare in SUA dar si relatiile contractuale cu firmele Euromusic si Europoint, in regim de exclusivitate, de care Puscas s-a bucurat ani si ani de zile.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s