Sesizarea SUS-Radio România și răspunsul lui Georgică Severin

Sesizarea SUS-Radio România și răspunsul lui Georgică Severin

Sindicatul Unit al Salariaților-Radio România a transmis luni, 31 iulie 2017, o sesizare în atenția lui Georgică Severin, director general interimar al SRR, prin care a solicitat să se constituie o Comisie de verificare a acuzațiilor aduse printr-o scrisoare anonimă publicată în EVZ (vezi aici). Iată sesizarea SUS-Radio România, mai jos (prima pagină si finalul paginii 3):
Neașteptat de repede, nu ca pe vremea de tristă amintire a miculescienilor, în care trebuia să așteptăm cel puțin 30 de zile, a venit răspunsul lui Georgică Severin. Iată-l:
Și dreptul la replică trimis de SRR, primit de SUS-Radio România și postat de EVZ (vezi aici):

Așa cum vă spuneam în articolul ”Mișcare browniană la Radio România”, gașca se agită disperată la ordinul farului călăuzitor și încearcă din răsputeri să-l aducă pe cel mai iubit dintre pământeni, shogunelul Miculescu, înapoi la etajul 6 din clădirea Radio.
După modul de abordare a acestei campanii de manipulare (a se vedea și campania ”Nu distrugeți Radio România”!, sancționată de Consiliul Național al Audiovizualului), viermii au început să se transforme și să disimuleze sub masca hidoasă a tot felul de creaturi (vorba Vioricăi Balaci!).
S-au reactivat și Bruxelezii, scăpătați cam o treime la Radio Cluj (și nu este vorba de Sfânta Treime!), prin articolul din Cotidianul.ro, de parcă salariații din Radio sunt chiar așa de tâmpi să nu se prindem că Eliza Vlaicu s-a reîncarnat într-un alt pseudonim. Vezi aici articolul scris în anul 2013.
Despre ce articole au mai apărut în alte locuri vă las pe voi să-i ghiciți pe mușterii care stau în spatele anonimelor și a pseudonimelor.
Nu uitați să lecturați articolul ”O semnăm, dar o dăm anonimă!” și o să înțelegeți de ce.

Niște curajoși !

P.S. Urmează ca în data de 11 august a.c., să vă prezint: ori răspunsul SRR la cele două petiții (pe Legea 544/2001) ale sindicatului, ori acțiunea pe care o voi depune în instanță împotriva SRR.
Depinde doar de dna Genina Negreanu, responsabilă cu răspunsurile pe Legea 544/2001. Este cea care se ocupă personal să găsească scuze că nu are timp să răspundă în termenul legal de 10 zile deși întrebările vizează date certe și la îndemâna domniei sale.
 Pe mâine,
AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s