Știri pe surse din Radioul public

Astazi va prezentam stiri pentru care nu bagam mana in foc (sunt pe surse!) dar care credem noi ca au un sambure de adevar.

Romania nu poate ramane mai prejos fata de tarile cu o societate de consum foarte dezvoltata. Dupa cum lesne ati observat pregatirile pentru sarbatorile de iarna au inceput. Se pare ca forfota pregatirilor pentru Mos au inceput si la Sindicatul Liber. Numai ca ei au considerat ca anul acesta vor face cadouri membrilor sai, de doua ori intr-o luna. La inceputul si la sfarsitul lunii decembrie, ca doar sunt doi Mosi!

Mos Nicolae si Mos Craciun.

Si inca o surpriza: cica vor da fiecarui salariat un cadou surpriza!

Foarte bine, ca au resurse! Sindicatul Liber a avut in ultimii ani cei mai multi membrii si cotizatiile au marit probabil conturile acestuia. De fapt nu ne intereseaza ce fac ei cu banii, cu conturile, cu cheltuielile judiciare, etc, ne intereseaza doar ca Sindicatul Liber a „negociat” in Comisia Paritara cu reprezentantii angajatorului in defavoarea membrilor sai cat si a celorlalti salariati (membrii ai altor sindicate ori nemebrii). Sindicatul Liber avea obligatia sa recupereze, sa mentina sau sa castige drepturi in favoarea salariatilor si nu sa le piarda in favoarea reprezentantilor angajatorului din Comisia Paritara.

Gresim cumva ?

Sindicatul, ca aparator al drepturilor si intereselor salariatilor, trebuie sa aiba o orientare de stanga (nu ne referim la cea politica!) si nu de dreapta! Ultimul act aditional semnat de catre sindicatul ”reprezentativ” (Sindicatul Liber), in nepasarea celui bogat fata de cel sarac este absolut in favoarea celor cu salarii mari si foarte mari, ceilalti fiind clar dezavantajati.

Cei care au semnat acest act din partea SL, sunt cei au primit girul membrilor sai de sindicat prin care au obtinut (legal ori nu !!!???) reprezentativitatea ce le permite sa castige drepturile acestora si nu ale celor care au functii de conducere cu salarii mari si care nu sunt in vreun sindicat.

Dar sa revenim la Mos!

PDG-ul a dat ordinul 715, care a pus in vedere sindicatelor din SRR ca pana in data de 31 octombrie a.c., sa incheie o conventie cu SRR prin care trebuiau sa aduca dovada ca fiecare membru de sindicat au semnat un angajament de plata a cotizatiei si ca sunt membri ai respectivului sindicat.

SUS Radio Romania a semnat conventia in 5 septembrie a.c. si conform ordinului, a depus listele si copii ale adeziunilor in data de 31 octombrie a.c..

Dar ce sa vezi, ulterior, Georgica Severin a decalat termenul pana la data de 31 decembrie a.c., ajutand in acest fel SL ca sa poata strange cotizatiile, avand astfel fondurile necesare cadourilor pentru cei doi Mosi.

Daca este in interesul salariatilor nu avem nimic de obiectat! Suntem curiosi ce vor contine cadourile oferite de Sindicatul Liber.  

Gura targului si a șanțului spune ca Familiile Arhiri & Balaci au inceput deja sa achizitioneze cadourile, si in cazul in care sumele destinate acestora depasesc stransura din cont, se va apela la o sponsorizare.

Sponsorizarea va fi facuta de firmele detinute (vezi aici) in acest moment de Familia Arhiri (firme care au sediile acasa la Familia Balaci) si care in trecut erau detinute de catre Familia Balaci in tovarasire cu Familia Dumitru (sotia si seful de la radio3net al fam Balaci). Sa vina Mosul!!!!!!! De 2 ori!

Si pentru ca stiu ca vor fi discutii cu privire la ce cadouri va oferi SUS-Radio Romania va spunem direct, cadoul nostru este lupta pentru drepturile si interesele membrilor de sindicat, si, daca vom reusi sa strangem randurile sindicale, ne vom bate pentru recuperarea drepturilor pierdute de reprezentantii Sindicatului Liber (Balaci, Arhiri, Barbu, Pentelescu, Maiorescu, etc). Daca nu, vom privi de pe margine cum se pierd drepturi castigate in ani de munca!

Voi alegeti !

Cu stima,

AV Moise

5 gânduri despre “Știri pe surse din Radioul public

  1. Pingback: Dosarul canapelei se întoarce la Parchet pentru definitivarea urmăririi penale a familiei Arhiri | SUSROMANIA

  2. Pingback: Canapeaua penală a familiei ARHIRI de la Radio România | SUSROMANIA

  3. De ce mai stau in acest sindicat? Doar pentru cozonaci? Acesti oameni sunt de vanzare.Este mai bun un cozonac care este moca, decat drepturile salariatilor. Acestia care s-au „FACUT PRES” sau „EU SUNT TREI” si-au batut joc de vietile noastre. Cei care nu ne-am vandut suferim in continuare, insa , nu ne-am pierdut DEMNITATEA.

    Apreciază

  4. Firma deținută de familia Balaci este pe strada Crizantemelor 33, acolo unde are vila familia Balaci împreună cu mama ei. 1/2 aceasta, 1/2 Georgel și Viorica Balaci. Mai este o firma în Mangalia care a făcut afaceri cu Germanischerlloyd firma deținută de fostul soț al fostei prietene a faimei Balaci, Ileana Săvulescu. Ma întreb cati dintre voi ați observat în declarația de avere ca Viorica are un venit realizat pe 2016 de 140000 de Ron. Și ce sa vezi? Georgel de la marketing de la Radio 3 net partener în firma de la Mangalia cu soția șefului sau Florin Dumitru a ocupat aceasta poziție, din operator, fără concurs. Ce ar mai fi de zis? Ca potrivit calculelor sunt 100.000 euro bani Cash. Membri din Bex au vorbit la un șpriț cu prieteni ca SLSRR a ieșit pe un mare minus în 2015…Bietii oameni. Le trebuie cozonacul expirat de la firma Marianei din Constanța sau drepturile pierdute înapoi de Balaci? Și snj al lui Georgel da aceeași cozonaci? Sau numai doua oua? Trist și nu glumim. Știm că Georgică știe tot. Inclusiv ca tichetele de Paște oferite anul asta de Viorica și Violeta nu erau nominale și erau tipărite tot la firma lui Hossu.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s