Ovidiu Miculescu, declarat inca o data definitiv incompatibil

Revizuirea lui Miculescu la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a declarat in 18 ianuarie 2018, inca o data, pe Ovidiu Miculescu – fost presedinte-director general al Radioului public, INCOMPATIBIL – DEFINITIV (vezi aici).

dosar 1302 1 2017 revizuire

Cum a devenit Ovidiu Miculescu incompatibil ?

Pe la finele lunii Ianuarie 2013, cineva mi-a soptit cum ca Miculescu ar fi in stare de incompatibilitate ca urmare a faptului ca acesta detinea, simultan, functia de membru CA al SRR si functia de manager la Societatea Nationala de Radiocomunicatii.

In 11 februarie 2013, am depus la Agentia Nationala de Integritate, in calitate de presedinte al SUS-Radio Romania, sesizarea prin care am solicitat sa se verifice daca asa stau lucrurile (vezi aici).

La cateva zile dupa, Miculescu a aflat ca am depus sesizarea la ANI si, stiindu-se cu musca pe caciula, a inceput pregatirea „debarcarii” mele, din mers, de la SRR.

Primul pas

Hartuirea, intimidarea si tunurile pe „MOISE”.

Membri Comitetului Director precum si cei din Consiliul de Administratie, s-au fost transformat in „membri ai INCHIZITIEI”.

Pasul doi

10 aprilie 2013: Convocare la Comisia de cercetare disciplinara (vezi aici).

Pasul doi si un sfert

14 aprilie 2013: Pentru a arata transparenta, am publicat raspunsul meu la acuzele aduse in convocarea la cercetare, cu o zi inainte de momentul respectiv (vezi aici).

Pasul trei

Ziua Z (15 aprilie 2013): Interogatoriul de 6 ore si 56 de minute. La finish: Alea jacta est!

dna Mortasifu: „– Dle Moise, sa-ti dovedesti nevinovatia!”

Pasul final

Debarcarea lui Moise din SRR (vezi aici) si reactia Federatiei Europene a Jurnalistilor la sesizarea Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind (vezi aici).

Raspunsul ANI la sesizarea SUS-Radio Romania

A venit in 17 octombrie 2013, ANI declarand ca au fost „identificate elemente privind nerespectarea regimului juridic al incompatibilitatilor” (vezi aici).

Contestatia lui Miculescu la Curtea de Apel

Miculescu ataca raportul de investigatie al ANI si in 23 aprilie 2014, instanta ii respinge actiunea ca neintemeiata (vezi aici)!

Este prima eticheta de INCOMPATIBIL pe care o primeste Ovidiu Miculescu.

Miculescu a atacat cu recurs la ICCJ.

Recursul lui Miculescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie

In 31 ianuarie 2017, s-a judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dosarul privind incompatibilitatea in care s-a aflat Ovidiu Miculescu, cu nume de cod „ADRIAN” (vezi aici), urmare a sesizarii Sindicatului Unit al Salariatilor – Radio Romania din 11 februarie 2013.

Dupa aproape 2 ani si 9 luni, Ovidiu Miculescu primeste de la instanta suprema, eticheta definitiva de INCOMPATIL (vezi aici)!

Ce urmeaza ?

Urmeaza termenul din 8 februarie 2018, tot la ICCJ, unde se va stabili definitiv, daca a fost sau nu in stare de conflict de interse (vezi aici), OVIDIU MICULESCU alias „ADRIAN”.

Pe foarte curand,

AV Moise

 

3 gânduri despre “Ovidiu Miculescu, declarat inca o data definitiv incompatibil

 1. El a plecat si gasca a ramas. Oare ce face prietenul Parcalabu? Taie frunza la caini pe un salariu astronomic? Zubin Constantin, marele tradator, cat mai are salariu? Oare cate ore suplimentare isi baga? O fi primit si prima de la Severin, dupa ce nici nu face nimic? Oltea ne ranjeste cu iz de condamnata pe holurile radioului. Trebuie o analiza serioasa a ceeace a ramas in urma incompatibilului si noul PDG sa faca o curatenie dreapta!!!

  Apreciază

 2. Se pare ca Miculescu nu vrea sa se desparata de macelarie. I-a placut aceasta functie de macelar sef si acum nu mai are carne proaspata sa se infrupte, la orice ora din zi si din noapte. Dar ce facem cu angajatii macelarii „prieteni” angajati pe spranceana de macelarul sef. Ei se infrupta zi de zi din macelarie cu muschiulet, maduvioara si creieras. Domnule Georgica Severin, chiar nu-i vedeti cum isi rad in barba ca „nu aveti ce sa le faceti”, Macelarul Sef i-a lasat pe vecie angajati in aceste functii ?
  Daca tot ati inceput sa modificati organigrama si i-ati luat „palaria” dnei Oltea Serban Parau, condamnata penal, de ce sa nu continuati sa-i indepartati si pe cei angajati la macelaria Radioului, pe sub mana?
  Daca nu veti face acest lucru atunci totul se va intoarce impotriva dvs, dle PDG!
  In martie 2018 se vor fianliza cele 6 luni de cand sunteti PDG, atunci se va trage linie.
  Speram sa fiti deasupra liniei iar gasca de macelari sub ea!
  Mingea este la DVS, dle Georgica Severin – Presedinte Director General.

  Apreciază

  • Cu pianul pe scări în jos a fost uşor, gravitaţia nu iartă: hodoronc, trosc, poc şi cecemerereul gras şi rotofei a intrat în istoria comunismului cu faţă detaşabilă.O manevră aparent lipsită de riscuri în timpul căreia s-au mai disclocat şi ceva articulaţii obosite şi câţiva muşchiuleţi anemici. Însă, la o retină mai atentă pe modificările rofului cel de toate zilele, cel propus şi modificat chiar de către menajerii ilustrului-incompatibil-prea-târziu-plecat-dintre-noi, reiese, într-adevăr, că ciolanele zemoase, precum şi unele componente ale sistemului nervos central, ar rămâne pe viaţă (pe) la aparate.

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s