Nici Ovidiu Miculescu nu a primit tichetul de vacanta de la Radio Romania

Motto:

„A venit un lup din crang,

Sa fure,

Si in loc de bani,

A primit doar mure.”

Dupa ce a fost aruncat de pe jiltul de la etajul 6 ex-Soghunelul Miculescu nu a vrut sa plece cu gusa goala din parohia SRR.

S-a gandit sa isi traga un ”tichet de vacanta”, mai mare, cam de 50.000 euro.

Bani pe care i-ar fi primit daca ar fi convins instanta de judecata ca a fost concediat ilegal din functia de El comandante al SRR.

Smiorcaielile lui juridice nu au induiosat nici Tribunalul si nici Curtea de Apel Bucuresti.

Si-a luat cartonas rosu de la ambele instante de judecata.

Miculescule, iti uram sa ne vedem din nou cand se va intoarce Cometa Halley.

Pana atunci asculta ”Non, je ne regrette rien” si gandeste-te ca orice sut in cur este un pas inainte.

Aici aveti link catre solutia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, in procesul Ovidiu Miculescu vs Romanian Radio Broadcasting Corporation.

AV Moise

4 gânduri despre “Nici Ovidiu Miculescu nu a primit tichetul de vacanta de la Radio Romania

 1. Dragi colegi, priviti noua organigrama pe site-ul srr! Neclintiti au ramas adusii lui Miculescu, nimenii Bogdan Negulescu, Marius Furdui si Cristian Savu, neclintite salariile lor de 19.000 lei/luna. Priviti-le volumul de responsabilitati: smecheroiul de Negulescu i-a pasat pana si Resursele Umane lui Severin si a ramas Director peste 15 angajati, pastrand acelasi salariu astronomic!!. La fel – Furdui si Savu! Tot ei 3 trag sforile si aburesc noua conducere. Prin ce s-au distins vreodata, din 2013 de cand i-a adus Odiosul? Cine a auzit de ei? ce au initiat ei, prin ce au adus prestigiu SRR? Ne mai miram ca ne pleaca valorile pe capete! Buna politica: umilite si alungate personalitatile radioului si platiti regeste, nimenii! O sa ramaneti cu ei si cu mascaricii de la microfon, care prabusesc audientele radio. O, da, dar bifam vizite regale…..

  Apreciază

 2. Nesimtire! Sunt dezamagita,el a plecat insa si-a lasat pupincuristii la butoane. Manageri angajati pe viata cu salarii imense isi bat joc de noi.Ei centreaza,ei dau cu capul. Totusi, am o intrebare :daca PDG are mandat de 4 ani,astia nu au contract de management? Pe ei nu ii verifica nimeni daca au avut performanta sau nu?Nu ii schimba nimeni? Oare de ce?

  Apreciază

  • Hai să observăm și lucruri bune: putem avea păreri fără să fim cercetați disciplinar, cea care a instrumentat cele mai mari nenorociri îndreptate împotriva colegilor noștri nu mai este consilier de etică (știind ce profesionist de excepție este poate ne lasă de tot ), există șanse ca parte din managerii feudali să fie puși să-și apere posturile și, nu în ultimul rând, să nu omitem faptul că e posibil să avem o colegă nouă la Biblioteca Muzicală. 😀Lansez niște întrebari celor care ies cu tricourile la bătaie: Unde erați atunci când Miculescu împărțea salarii și prime doar celor care făceau parte din gașca infracțională? Unde erați atunci când Miculescu împreună cu managerii, nesimțiții care speră să rămână în continuare în funcții, ne dădeau abuziv colegii afară și vă angajau rudele și prietenii? Erați cumva marginalizați, discriminați și lipsiți de orice fel de drepturi? Vă dați seama că sunteți penibili?

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s