Desantul a descalecat la Radio Cluj! Pe 1 februarie 2018, a murit primul sindicat infiintat de Viorica Balaci

Pentru ca tot este anul Centenarului, sarbatorind unirea de la 1918, asa si conducerea Sindicatului „Liber” doreste sa se uneasca cu colegii de la Radio Romania Cluj.

Daca nu stiati, desantul este format din varful de lance, Violeta Arhiri, sprijinita indeaproape de liderul sindical Mihai Eminescu (ma scuzati!, Maiorescu de la Radio Romania Tg. Mures) si de un sofer destoinic dar al carui nume ne scapa, acum!

829af0b2-8004-4fe2-a9ca-8206aad53daf

Acestia vor sa se intalneasca, luni 12 februarie a.c., ora 10, in Sala Mare, cu toti salariatii, si mai tarziu, doar cu membrii acestui sindicat.

Dupa cum vedeti in poza, nimeni nu a avut curajul sa semneze sau macar sa puna o amarata de stampila pe anunt.

Dar sa vedem de ce vine acest desant fara cea mai importanta si valoroasa piesa, bijuteria occidentului, Viorica Nicoleta Balaci.

PS – Pe surse, am inteles ca Rica este putin retinuta si nu poate veni!

 

Dar de ce aceasta descindere inopinata ?

Raspunsul este foarte simplu: DIPERARE !

De ce disperare?

Pentru ca:

 1. Nu mai au numarul de 50% + 1 din numarul de salariati ai SRR (avand nevoie disperata de cel putin 250 de salariati) si luni 19 februarie 2018, se va judeca la Judecatoria Sector 1, Bucuresti, contestatia depusa de SUS-Radio Romania privind reprezentativitatea Sindicatului „Liber”.
Nr. unic (nr. format vechi) : 36633/299/2017
Data inregistrarii 20.11.2017
Data ultimei modificari: 07.02.2018
Sectie: Secţia a-II-a Civilă
Materie: Civil
Obiect: alte cereri CONTESTAŢIE REPREZENTATIVITATE SINDICAT ART. 222 DIN LEGEA 62/2011
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
SINDICATUL UNIT AL SALARIAŢILOR RADIO ROMÂNIA (SUS RADIO ROMÂNIA) CU SEDIUL ALES Petent
SINDICATUL LIBER AL LUCRATORILOR DIN SOCIETATEA ROMANA DE RADIODIFUZIUNE Intimat

Şedinţe

19.02.2018
Ora estimata: 12:30
Complet: C22 S2 (fost C46 Civil)
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

2. Cerasela si Bogdan Radulescu au depus denunt penal cu privire la falsificarea semnaturilor lor, la infiintarea fostului sindicat al dnei Balaci Viorica Nicoleta, Sindicatul National al Jurnalistilor Partener Media (decembrie 2010, vezi aici) trecut acum pe linie moarta in bratele sotului, alde Georgel Balaci – presedinte, si al lui tovaras, Gabriel Arhiri – secretar general, doi oameni de toata isprava.

Chiar daca socoteala lui Georgel Balaci si a lui Gabriel Arhiri a fost sa ingroape definitiv sindicăluțul SNJ Partener Media, marti 13 februarie 2018, instanta de judecata (vezi aici) se va pronunta cu privire la aspectele penale din dosar, inclusiv la falsurile dovedite!

Si priviti cu cata nonsalanta semneaza documente ce au devenit publice pe site-ul unei institutii publice (vezi aici).

Semnatura vicepresedinte Sind Liber Arhiri Violeta

Dar ce avem noi aici ?

Nr. unic (nr. format vechi) : 1346/299/2018
Data inregistrarii 18.01.2018
Data ultimei modificari: 06.02.2018
Sectie: Secţia a-II-a Civilă
Materie: Civil
Obiect: dizolvare persoana juridică
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
SINDICATUL NAŢIONAL AL JURNALIŞTILOR PARTENER MEDIA – PRIN NĂSTASE DANIEL Petent

Şedinţe

01.02.2018
Ora estimata: 12:30
Complet: CAM. CONSILIU C3 PJ S2 (fost C12 PJ)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petent. Dispune înregistrarea dizolvării SINDICATULUI NAŢIONAL AL JURNALIŞTILOR PARTENER MEDIA. Cu apel în 15 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 01.02.2018.
Document: Hotarâre  566/2018  01.02.2018

Pana la urma Georgel Balaci a reusit performanta mondiala sa ingroape sindicatul faurit de consoarta sa, Viorica Nicoleta Balaci. Ce pacat ! A avut o viata scurta! Doar 7 ani, fara succese pentru membrii cotizanti! I-o fi cantat totusi vesnica pomenire ?

Ingroparea defunctului sindicat s-a realizat cu sprijinul nemijlocit al celui care este trimisul special al Sindicatului ”Liber” in Consiliul de Administratie al SRR, d-l NĂSTASE DANIEL.

img_2461Pentru cei care nu-l cunoasteti pe dl Daniel Nastase, va ajutam noi cu sprijinul Facebook, la un click distanta, informatie publica si devenita de interes public!

3. Numarul de membri ai Sindicatului „Liber”, filiala Radio Romania Cluj, a ajuns sub limita infiintarii unui sindicat (15) si dupa debarcarea fara succes a lui Alin Pop – vicepresedinte al SLLSRR (vezi aici), totul s-a dus la vale!

Nr. unic (nr. format vechi) : 43242/299/2016*
Data inregistrarii 02.02.2017
Data ultimei modificari: 14.11.2017
Sectie: Secţia a-II-a Civilă
Materie: Civil
Obiect: constatare nulitate act juridic
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
POP ALIN – DOMICILIUL ALES Reclamant
SINDICATUL LIBERL AL LUCRĂTORILOR DIN SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE Pârât

Şedinţe

07.07.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. MODORAN LF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune anularea procesului-verbal al Biroului Executiv al pârâtei. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată, constând în taxă judiciară de timbru 20 lei, onorariu avocat 500 lei şi cheltuieli deplasare reclamant 1118,41 lei. Cale de atac, apel, în 30 de zile de la comunicare ce poate fi introdus în cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 07.07.2017.
Document: Hotarâre  5591/2017  07.07.2017

4. Nu mai au sprijinul Shogunului sa imparta frica si teroarea in dreapta si-n stanga, si pentru ca ciolanul este bun de ros chiar daca majoritatea salariatilor din Radio au pierdut luna de luna si an de an din salariu.

Ce cred ca o sa va spuna:

 • O sa va promita majorarea salariilor cu 10-15 %,
 • O sa incerce sa va manipuleze ca subsemnatul este de vina pentru nerealizarile lor,
 • O sa va minta ca veti ramane fara Contract Colectiv de Munca (CCM ramane valabil pana pe 15 decembrie 2018, chiar si fara Balaci&Arhiri&Gasca!!!),
 • etc.

Pentru cei care se vor intalni cu desantul trimis de Viorica Nicoleta Balaci la Radio Romania Cluj, le uram curaj si succes!

Asteptam sa preluam si sa transmitem in direct dialogul cu salariatii !

Aveti grija de CANAPELELE DEDEMAN !

Canapea Dedeman

PS Astazi aniversam 5 ani de la depunerea petitiei la ANI (vezi aici) ce privea starea de incompatibilitatea a lui Ovidiu Miculescu – fost PDG al SRR.

AV Moise

3 gânduri despre “Desantul a descalecat la Radio Cluj! Pe 1 februarie 2018, a murit primul sindicat infiintat de Viorica Balaci

 1. Poate cineva să facă nişte calcule clare, cum era mai bine, 20% sau 25%? 😀 De inflaţie se mai ţine cont vreodată? Cine a negociat, cum a negociat şi de ce se negociază în ultimii ani doar în avantajul celor cu salarii mari? Ne-a întrebat şi pe noi cineva vreodată ce ne dorim? Chiar ne credeţi proşti, nu vedeţi că după fiecare negociere se măreşte şi mai mult distanţa dintre salariile mici şi cele foarte mari? V-aţi gândit unde se va ajunge în acest ritm? Noua conducere a venit să rezolve anomaliile, abuzurile şi discriminările miculesciene sau este continuatoarea distrugerii climatului organizaţional? De ce nu face nimeni o analiză a discrepanţelor post-pregătire-funcţie-atribuţii-venituri şi a haosului generat de lipsa de transparenţă? De ce există şi azi în rândul nostru acelaşi sentment de nedreptate ca atunci când miculescu şi gaşca ne sfidau doar pentru că puteau? Nu s-a schimbat nimic, în continuare nepăsare, lipsă de comunicare reală şi lipsă de sinceritate din partea managerilor de proveninenţă dubioasă. Aceiaşi manageri obosiţi, fomişti şi lipsiţi de sens, care te mint frumos pentru că nu ştiu cum să scape de tine deoarece nu eşti de acord cu şmecheria şi mentalitatea învechită. Tot cei slab pregătiţi profesional, tot cei care au pile şi sunt pupincurişti, tot cei care au toate neamurile prin birouri îşi rotunjesc cu spor, lună de lună, veniturile din ore suplimentare, prime şi alte avantaje, ajungând să câştige mai mult decât un redactor cu studii superioare şi cu foarte mulţi ani ani Radio.Chiar nu putem să ne respectăm reciproc, nu putem avem nişte colegi care să ne reprezinte cu adevărat interesele, ale noastre, ale tutturor, atunci când se negociază şi în numele nostru?

  Apreciază

 2. Mai avem de asteptat reasezarea de salarii,promisa?Nu mai sunt resurse pentru cei multi si prost platiti?Inflatia ne ia si banii care se dadeau pentru aniversarea zilelor de nastere,care s-au adaugat bietelor salarii.Cand suma era platita o singura data pe an insemna ceva in bugetul de vacanta.

  Apreciază

 3. Odata cu inmanarea fluturasilor de salariu,am primit si diminuarea salariului cu5 %,gratie bunavointei sindicatului condus de Viorica Balaci,in a carei marinimie a cedat cele 5%,procente acordate de guvern.Halal munca de sindicat.Altii mor,negociind salarii mai mari,mai aproape de valoarea muncii prestate de sindicalistii din alte domenii de activitate,recte ,invatamant!Multumiri incaodata…

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s