Prime acordate in SRR – anul 2016

Pentru marele Han, anul 2016 a fost unul fast. A dat prime „fara numar, cum se zice in popor, ca doar nu a fost din buzunarul lui. Sunt convins ca unii au meritat anumite prime dar nu pot sa cred ca altele nu au fost date pe „spranceana.

Fiind foarte multe, nu am avut solutia decat sa le scanez si sa le prezint in format pdf.

Aveti aici primele acordate in lunile Ianuarie si februarie 2016.

Lunile martie si aprilie 2016, le puteti vizualiza aici.

Primele acordate in lunile mai si iunie 2016, le puteti accesa aici.

Lunile iulie si august 2016, le puteti vizualiza aici.

Aici aveti primele acordate in lunile septembrie si octombrie 2016.

Ultimele doua luni,noiembrie si decembrie 2016, le puteti accesa aici.

In anul 2016, s-au cheltuit pe prime, suma de 1.118.246 lei.

Concluziile, sunt convins, le veti trage singuri !

AV Moise

5 gânduri despre “Prime acordate in SRR – anul 2016

 1. Pingback: Prime la SRR, 2017-2018 | SUSROMANIA

 2. Buna ziua si va multumim pentru ca ne luminati si pe noi. Daca aveti posibilitatea, poate reusiti sa obtineti si situatia majorarilor salariale din ultimii ani, pentru ca noua ni s-a spus mereu ca nu se aproba majorari salariale, dar exista zvonuri ca s-au facut multe astfel de majorari, insa doar pentru anumiti oameni.

  Apreciază

 3. Am inteles ca dl. Severin le-a promis celor de la sindicatul galben ca ii ajuta sa ajunga iar sindicat reprezentativ, ca sa negocieze cu ei urmatorul CCM si se aude ca toti cei din conducerea sindicatului galben au primit prime de 1 decembrie. Este adevarat?

  Apreciază

 4. Acum, cînd am văzut cam cum au arătat primele celor cuminți și ascultători, primele celor care au pus umărul mai mult sau mai puțin deliberat la înflorirea clanului inftracțional miculescu – oltea & Co., acum, că am înțeles de ce unii erau mai egali decât ceilalți, așteptăm să vedem și primele celor care au avut de suportat rigorile faptului de a nu fi de acord în toată această periaoadă cu furtul, prostia, obediența și lipsa de caracter a nevertebratelor care s-au grăbit să-și sape și izoleze colegii de birou pentru a primi în schimb angajări, bani, funcții și alte avantaje materiale. Conducerea nouă, care este tot veche, a găsit soluția pentru o minimă reparație morală în fața evidenței: să uităm trecutul! Corect, Adrian? Tu, cel care ai fost dat afară pentru că așa a vrut mușchii ciocănitoarei la securitate cum găsești faptul că a trecut o jumătate de an iar lucrurile sunt foarte departe de reintra în normalitate? Plecăm noi? Ăsta e mesajul?
  P.S. Este adevărat că ciocănitoarea și-a făcut cuib la Ministerul Culturii? Circuitul ciugulitorilor în natură? Explicabil, dacă e așa. Au beneficiat de contracte de drepturi de autor, cei cărora incompatibilul le-a umflat gușa, trebuie acum să întoarcă serviciul și să hrănească ciocănitoarea șomeră. O fi dat concurs creatura incompatibilă?

  Apreciază

 5. In sfarsit!!! Ne-ati scos din bezna nestiintei, pe noi, cei care credeam ca in SRR nu sunt bani pt. prime…Multumim, felicitari si la cat mai multe!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s