Anunț important din partea SUS-Radio România

ImportantVă aducem la cunoștință faptul că marți, 25 septembrie 2018, va fi termen de judecată la apelul declarat de SUS-Radio România, în care s-a contestat reprezentativitatea Sindicatului Liber al lucrătorilor din SRR (SLLSRR), cauza nr. 23591/299/2016, aflată pe rolul Tribunalului București.

La termenul anterior, 26 iunie 2018 (vezi aici), s-a solicitat o amânare din partea SLLSRR, pentru angajare de apărător.

Precizăm că SUS-Radio România a fost de acord cu amânarea întrucât la acel moment existau discuții între cele două sindicate pentru construirea și semnarea unui protocol de colaborare între SLLSRR și SUS-RR, pentru protecția la cel mai ridicat nivel de eficiență, a intereselor și drepturilor membrilor celor două sindicate.

Menționăm că SLLSRR este condus interimar de dl Marius Pentelescu (salariat la Studioul Radio România Timișoara) urmare a demisiei d-nei Balaci Nicoleta, actual președinte a nou înființatului Sindicatul salariaților Radio România.

Având în vedere că până la această dată (23 septembrie 2018) discuțiile au rămas anemice și sterile dinspre partea reprezentanților SLLSRR, făcându-ne să credem că nu au urmărit să obțină decât o amânare a judecății procesului în cauza susmenționată, pe 25 septembrie 2018, vom merge mai departe și nu vom mai accepta nici o amânare a judecății.

Va fi în sarcina liderilor SLLSRR să le explice membrilor lor în ce fel le-au reprezentat interesele și de ce SLLSRR își va pierde reprezentativitatea la nivel de SRR.

Cu stimă,                                                                                                     23.09.2018

Președinte SUS-Radio România

Dan Manolache

Un gând despre “Anunț important din partea SUS-Radio România

  1. Pingback: Despre CCM – partea I | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s