Miculescu astazi, Dobritoiu peste 6 zile, Demeter acum 18 luni, la Inalta Curte

Motto:

„Cei care nu-și pot aminti trecutul

sunt condamnați să-l repete.”

(George Santayana)

Și pentru a nu uita prin ce a trecut Radioul public, precum și o mare parte din salariații acestei prestigioase instituții media, în perioada de tristă amintire, denumită de colegii din SRR, „dictatura Miculescu„, vă pot oferi câteva informații de interes public.

1. Miculescu Ovidiu, fost președinte-director general al SRR, în perioada 2012-2014 și 2014-2017, va avea termen astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție (vezi aici), cu o cerere de revizuire, pentru cel de-al doilea dosar judecat definitiv privind starea de conflict de interese în care s-a aflat (vezi aici).

2. Dobrițoiu Radu Costin, prieten de nădejde al lui Miculescu, fost membru în Comitetul Director al SRR, cercetat și declarat în incompatibilitate de către ANI, la sesizarea SUS-Radio România (vezi aici ), și judecat în primă instanță de Curtea de Apel (vezi aici), se va afla marți, 16 aprilie 2019, în fața completului de 3 judecători, pentru a primi sentința.

Așteptăm cu mare interes ce va face discipolul lui Miculescu, după ce judecătorii vor pronunța sentința, definitivă, în dosarul de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

P.S. Și să nu uităm de un alt fost președinte-director general al SRR, Andras Istvan DEMETER, care a fost declarat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, în stare de conflict de interese (vezi aici), din data de 8 noiembrie 2017.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s