Miculescu si Dobritoiu sunt astazi vedete

Prima vedetă – Ovidiu Miculescu, cu numele de scenă ”ADRIAN”, OMul care îi inspiră pe actorii de la Teatrul Mic (vezi aici)

Miculescu Ovidiu teatrul MIC

După înfrângerea definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție, obținută cu mare sârg de Ovidiu Miculescu – fost președinte-director general al Radioului public, în dosarul privind revizuirea la sentința ce privea starea de conflict de interese în care s-a aflat (vezi aici), pentru că și-a semnat propriul Ordin de numire ca și coordonator instituțional într-un proiect cu fonduri europene, iată că încep să apară și modurile de acțiune securistoide la adresa celor care nu erau de acord cu el sau care dezvăluiau modul cum cheltuia banul public.

Portal Inalta Curte dosar revizuire Miculescu Ovidiu 1Portal Inalta Curte dosar revizuire Miculescu Ovidiu 2

Libertatea DIICOT CEAUSIST fostul sef PSD al Radio Romania Ovidiu Miculescu

În octombrie 2016, în Gazeta Sporturilor și pe tolo.ro au apărut articole despre faptul că șeful Radio România, Ovidiu Miculescu, se deplasează doar la business class, cu bilete de avion costând peste 5.000 de euro pe destinație.

În aceeași perioadă, blogul sindicatului din SRR a publicat un raport al Curții de Conturi, acuzator la adresa președintelui radioului public.

Iritat, Ovidiu Miculescu a făcut trei plângeri penale la DIICOT ca să vadă cine oferă informații din interior.

El a pretins, iar procurorii au fost de acord că e vorba de ”divulgare de informații secrete de serviciu sau nepublice”.

Deși deplasările șefului RRA și constatările Curții de Conturi sunt informații publice, procurorii DIICOT au deschis dosar penal, au făcut percheziții domiciliare și percheziții informatice!

Speriată și având în întreținere o fată de 25 de ani cu dizabilități severe, Gabriela Scraba, redactor-șef al redacției muzicale, a cedat și a recunoscut că a comis o infracțiune, deși nu e nici o infracțiune să dai publicului informațiile care, prin Constituție, aparțin publicului.

Redactorul muzical a acceptat o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare cu amânarea aplicării.

Ulterior, acordul de recunoaștere a vinovăției dintre ea și DIICOT a fost respins de o instanță, iar Curtea de Apel București a stabilit, definitiv, că procurorii au incriminat-o pe jurnalistă fără nici un drept!

Gabi Scraba a dorit ca numele ei să fie cunoscut, după ce a trecut prin aceste întâmplări halucinante care au făcut, în final, să se pensioneze.

Libertatea începe să expună de astăzi faptele și numele procurorilor și judecătorilor care au criminalizat informația publică la cererea președintelui PSD al radioului public, Ovidiu Miculescu.

Cel care a semnat apelul DIICOT este chiar Daniel Horodniceanu, fostul șef al Parchetului antidrog și antitero, candidat acum câteva zile la funcția de procuror general și, de asemenea, candidat la poziția de procuror european din partea României.

Investigație de Adriana Oprea și Cătălin Tolontan

Citeşte întreaga ştire: DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii au executat! Percheziții la 6 dimineața în casa unui redactor muzical, în fața fetei ei suferindă de autism! I-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă

A doua vedetă – Radu Costin DOBRIȚOIU, cu numele de pe scena teatrului de război hibrid, ”INFATUATUL

Astăzi, 16 aprilie 2019, după un drum lung și obositor, Radu Costin Dobrițoiu – fost veteran de ținut microfonul în deșertul Mojave, Mojaveare ultimul termen la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul privind starea de incompatibilitate (vezi aici) în care s-a aflat urmare a faptului că este posesorul / deținătorul PFA cu nume și prenume propriu, fapt interzis de Legea 161/2003, și care, în timpul liber poate să vă ofere consultanță IT.

Portal Inalta Curte dosar recurs Dobritoiu radu Costin 1Portal Inalta Curte dosar recurs Dobritoiu radu Costin 2

Așteptăm cu interes sentința instanței de judecată.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s