Laura Sgaverdea, premiu cu click-uri la Gala Asistenței Sociale

Laura Sgaverdea, manager al Studioului Radio România Reșița, pusă pe această funcție de OMul ce avea să devină incompatibil și în conflict de interese, Ovidiu Miculescu, și-a dorit să arate că Banatul îi fruncea.

Astfel a ajuns pe prima pagină a ziarului Libertatea, și nu putea să fie singură, ci însoțită de fratele acesteia, pilotul.

Laura Sgaverdea in Libertatea

  • Laura Sgaverdea, mangerul canalului public Radio Reșița, a apelat la compania de IT a fratelui ei, Bogdan Epure, ca să își asigure un premiu la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială 2015.
  • Libertatea publică mai multe facturi care arată cum Webbytes, firma deținută de Epure, a primit bani pe „consultanță” de la Radio Reșița. Este doar începutul dezvăluirilor ziarului despre afacerile și favoritismele de la redacția din Caraș-Severin a postului public de radio.
  • Laura Sgaverdea este același manager care l-a susținut în instanță, cu documente oficiale având antetul Radio România, pe fostul primar al orașului, Mihai Stepanescu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru luare de mită.
  • Răspunsul Laurei Sgaverdea: „Fratele meu a făcut site-ul și pagina de Facebook. Nu e normal să-ți rogi colegii să te voteze? E ilegal sau imoral? M-au votat doar o singură dată”.

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Pe 18 martie 2015, Laura Sgaverdea, șefa Radio Reșița, câștigă premiul pentru jurnalism la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Ceremonia fusese organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali la Ateneul Român din Capitală și prezentată de Andreea Marin. Sgaverdea câștigă la categoria „Jurnalism” în fața unor nume precum Alex Dima, Carmen Avram sau Dragoș Bucur.

Laura Sgaverdea, premiată pentru campaniile sociale

Citeşte întreaga ştire: Șefa Radio Reșița a angajat firma fratelui ei, pe bani publici, ca să fenteze sistemul de votare al Galei Asistenței Sociale. „Ne-a pus să o votăm și a ajuns în finală, pe care a câștigat-o!”

Un gând despre “Laura Sgaverdea, premiu cu click-uri la Gala Asistenței Sociale

  1. Pingback: Cum s-a pitit Laura Sgaverdea în spatele telefonului mobil într-o emisiune a lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s