Aroganta conducerii Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR

Sindicatul Liber al Lucrătorilor din SRR = Sindicatul liber de răspundere = Sindicatul găștii

Sătul de negocierile împotriva salariaților făcute de către SLLSRR, din ultimii ani, în cadrul Comisiei Pariare, am depus la registratura SRR, următoarea solicitare:      

Solicitarea catre Comisia Paritara reprezentantii Sindicatului Liber

Bineînțeles că de bun simț, trebuia să mi se răspundă la aceste întrebari esențiale pentru viața și activitatea multora dintre noi. Conducerea SLLSRR nu a catadicsit însă să răspundă.

De ce să răspundă?

Doar ei au hotărât și hotărăsc în continuare ce și cum să facă, să le fie lor mai bine, apropiaților precum și familiior. Restul, Dumnezeu cu mila lui.

Acum, pot invoca că atunci când au luat acele hotărâri care au prejudiciat salariații, era alta conducerea,  Miculesciana. Presupunând că ar zice așa, dar oare nu știm că sunteți ”Aceeași Mărie dar cu alta pălărie”?

Dar ne putem pune următoarele întrebări:

– Acest sindicat cât și cei doi care au fost membri din CA, reprezentau salariații sau Angajatorul?

– Au cumva vreun pic de mustrări de conștiință ca sute de salariați au pierdut drepturi, implicit venituri, pentru simplu fapt că și-au rezolvat problemele exclusiv personale (marirea salariului propriu cu procente de 90%, promovări în funcții, chiar dacă pregatirea pentru acel post nu era cea solicitată, angajare de soții, soți, frați, gineri, fini, etc.. ?

Daniela Ciobanu, Nicoleta Balaci, Violeta Arhiri, Marius Pentelescu (Timișoara), Marian Barbu (Craiova), Marius Dorian Tănase, Florina Constantin, … și mulți alții, nu au fost ei în cârdășie și poate mai sunt încă ?

img_7563

Salariati tinand in carca lor Sindicatul Liber

Interesele lor nu sunt comune ? 

Se pare că sunt, dar nu cu cele ale majorității salariaților!

Au pierdut drepturile noastre, dezavantajându-ne și aduncându-ne prejudicii, urmărind numai și numai interesul lor personal dupa cum declara colegul Alin Pop, când intrase în dizgrația găștii și de aceea, încă o data mă întreb, chiar nu au nici un pic de mustrare de conștiință că au făcut atâta rău sutelor de salariați ?

Acum, Alin Pop, a redevenit unul de-al lor dar, acum, nu mai poate șterge realitatea (scrisoarea) transmisă găștii de atunci și membrilor CA, un CA condus de Miculescu.

I-a dat în judecată după care și-au negociat pozițiile (vezi aici).  

Poate unii au uitat, dar cei care au pierdut, nu numai că nu au uitat, dar așteptau de la aceștia {SLLSRR}, să facă tot posibilul și să depună toate eforturile pentru a ne recăpăta drepturile.

SLLSRR era sindicatul reprezentativ și negocia în numele tuturor salariaților și nu al grupurilor de interese.

Lipsită de demnitate, oricare din conducerea acestui sindicat, a găsit de cuviință să sfideze un demers de bun simț și de interes comun pe care l-am făcut ca și parte vătămată.

Pe de altă parte, îmi tot pun întrebarea de ce SLLSRR mai are încă membri de sindicat și de ce aceștia mai platesc cotizație acestui sindicat care nu numai că le-a pierdut drepturile ci chiar le-a adus prejudicii materiale și de imagine, în timpul dar și după domnia miculesciană.

Am dorit să vă fac această informare vouă, colegilor din radio, să alegeti ce este mai bine pentru voi și pentru noi, să vă alăturați celor care credeți că v-ar reprezenta în mod onest și profesionist, drepturile și interesele, fără a vă mai aduce prejudicii materiale și de imagine.

Balanta justitiei

Cât despre răspunsurile pe care le aștept, în interesul salariaților, vom face pașii legali ce se cuvin.

Cu responsabilitate,

Ovidiu Groza

Vicepreședinte SUS-Radio România

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s