Mogoșeanu Alexandru de la Radio Craiova, și-a cerut singur o Comisie de cercetare disciplinară

Sindicatul Unit al Salariaților – Radio România a fost sesizat de câțiva membri ai săi, urmare a incidentelor petrecute în ziua de 13 august 2019, la proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea a trei posturi de reporter (studii superioare) de la Radio România Craiova.

Scandal la Radio Oltenia, după ce directorul i-a cerut unei jurnaliste să-i spună cine ține banii în casă și a pus-o să recite poezii, la interviul de angajare”

Un concurs de angajare la Radio Oltenia – Craiova, încheiat pe 13 august, a iscat un scandal în cadrul Societății Române de Radiodifuziune (SRR), după ce una dintre candidate s-a plâns că directorul i-a pus întrebări personale, care nu aveau legătură cu postul pentru care aplicase, și a pus-o să recite poezii. 
Citeşte întreaga ştire: Scandal la Radio Oltenia, după ce directorul i-a cerut unei jurnaliste să-i spună cine ține banii în casă și a pus-o să recite poezii, la interviul de angajare

SUS-Radio România a depus astăzi, 19.08.2019, la cabinetul Președintelui-Director General al Societății Române de Radiodifuziune, următoarea solicitare:

Solicitare cercetare disciplinara Mogosanu 1Solicitare cercetare disciplinara Mogosanu 2

Am aflat (în această dupa amiază) că reclamația depusă de jurnalista Luiza Gheorghița Paraschivu a fost respinsă de Comisia de soluționare a contestațiilor.

”Radio Oltenia – Craiova a respins contestația jurnalistei Luiza Paraschivu, luată peste picior de comisia condusă de directorul Alexandru Mogoșeanu. Poliția a descins azi la sediul stației”

În timp ce conducerea Radioului public a anunțat că a deschis o anchetă, Comisia de Soluționare a Contestațiilor de la Radio Oltenia – Craiova a respins plângerea făcută de jurnalista Luiza Paraschivu.
Citeşte întreaga ştire: Radio Oltenia – Craiova a respins contestația jurnalistei Luiza Paraschivu, luată peste picior de comisia condusă de directorul Alexandru Mogoșeanu. Poliția a descins azi la sediul stației

Așteptăm ca Președintele-Director General al SRR, domnul Georgică Severin, să emită ordinul privind constituirea Comisiei de cercetare disciplinară a managerului Radio România Craiova, Alexandru Mogoșeanu.

Departamentul Comunicare

SUS-Radio România

 

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s