4 gânduri despre “Apel către membrii CA al SRR

 1. Domnule Moise, ne scuzati, dar stiti ca Romania se afla pe primele locuri, pe continentul caruia ii apartine si nu numai, cu referire la numarul de taxe si la marimea procentului acestor taxe platite de romani catre stat ?
  Din 2005 pana in prezent, ati avut si aveti manageri incompetenti si pusi pe simpatii si obligatii/interese politice ! Habar nu au avut si nu au cum sa managerieze si sa asigure o buna administrare a resurselor acestei institutii, sustinuta din banii publici.
  De ce doriti inca o taxa platita de romani, nu va ajung banii primiti tot de la romani, prin bugetul de stat ?
  Vreti sa luati banii poporului roman pe doua cai: buget + taxa, iar taxa, care intra pe capitolul de „venituri proprii”, sa faca managerii smecheri ce vor cu ea, prin deplasari nenecesare si pline de dezmat, prin contracte ilegale cu avocati, cu firme de publicitate fara portofoliu de activitate, adica infiintate cu o zi inainte de a li se repartizeaza gestionarea spatiului puplicitar SRR, cum a fost CLIR MEDIA, cu achizitii dubioase si salarii mai mari ca ale sefului statului si pentru toata famila cu loc de munca la SRR (nvasta – mare sefa majoreaza, mai mult decat dublu, salariul sotului, s.a.) ?

  Luati atitudine si schimbati structura manageriala a acestei institutii, aveti, de ani multi, aceeasi ceata de ponositi si inraiti .
  Problemele sunt la varf !
  Sper sa publicati aceasta opinie, daca sunteti un om de buna-credinta !

  Apreciază

  • D-le Moise, ce mai fac oamenii lui Miculescu adusi, pe sprinceana sau pleoapa lui, in Radio ? Tot pe pozitii? Tot pe functii mari ? Tot pe salarii babane? Spun gurile rele si flaminde ca sponsorizeaza, luna de luna, un om. Sau este donatie ? Georgica, dupa cum se vede, a batut palma cu om. De fapt a facut o intelegere sa nu se amestece reciproc in curtea vecinului. Se vede de la o posta! Tot cu DJ Furdui la Programe ? Tot cu Nicu Popescu la butoanele cenzurii ? Si Oltea, ce mai face hoata de Oltea ? Bine! Aha, face promo ! Bine ati ajuns, ca o infractoare cu suspendare sa faca promovarea culturii pe postul national de Radio!
   De la Miculescu incoace, Radioul a luat-o pe panta in jos!
   Dar Negreanu, Savu, Negulescu, și … doamne dar multi mai sunteti!
   Dar voi, fosti colegi, tot asa, cu capul plecat si infricosati ?
   De aceea am plecat anticipat in pensie ca m-am saturat sa stau langa niste oameni slabi si fricosi!
   Ati vazut dle Moise ca degeaba ati scos adevarul la suprafata. Oamenii se comporta ca oile, merg dupa cine manipuleaza mai tare, Balaci si gasca ei de profitori.
   Fosti colegi, treziti-va cat mai este timp!
   Sper sa publicati acest mesaj !

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s