Cum s-a pitit Laura Sgaverdea în spatele telefonului mobil într-o emisiune a lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV

Au trecut mai bine de patru ani și jumătate de când Rareș Bogdan, pe atunci realizator la Realitatea TV, a făcut două emisiuni în care a discutat cu cărțile pe masă despre abuzurile din Radioul public sub conducerea incompatibilului Ovidiu Miculescu – fost shogun șef (președinte-director general) al Societății Române de Radiodifuziune.

Rareș Bogdan i-a avut atunci ca invitați pe Gabriel Basarabescu – realizator de emisiuni la Radio România Actualități și pe Valeriu Turcan – jurnalist, profesor și analist politic.

Să ne aducem aminte faptul că în 11 februarie 2013, subsemnatul, în calitate de președinte al Sindicatului Unit al Salariaților – Radio România, am sesizat Agenția Națională de Integritate privind o posibilă stare de incompatibilitate a lui Ovidiu Miculescu, deținând în același timp, în perioada iunie 2010 – iunie 2012, funcția de membru al Consiliului de Administrație la Radioul public și funcția de manager la Societatea Națională de Radiocomunicații.

În 17 octombrie 2013, Agenția Națională de Integritate a răspuns SUS-Radio România că Ovidiu Miculescu a fost în stare de incompatibilitate.

Miculescu a făcut plângere împotriva Raportului ANI la Curtea de Apel București dar judecătorii i-au respins acțiunea iar Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit definitiv că acesta a fost în stare de incompatibilitate.

Abia în 26 aprilie 2017, Ovidiu Miculescu a fost demis împreună cu tot Consiliul de Administrație al SRR, el devenind istorie.

Dar să revedem un fragment din emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV și să vedem ce legătură există cu Laura Sgaverdea – manager Radio România Reșița, pusă în funcție de incompatibilul Miculescu în detrimentul jurnalistei Oana Cenan Glăvan.

Fragment din Emisiunea „Jocuri de putere”; Sursa: Realitatea TV

Ați constatat că prin telefon a intrat foarte tare jurnalista Adam Valentina de la Radio România Reșița dar de fapt, în spatele telefonului, nu se ascundea decât vocea managerului postului Radio România Reșița – Laura Sgaverdea.

De unde știm asta?

Astăzi, 14 iunie 2020, am intrat în posesia acestui fragment video din acea emisiune și vorbind cu Gabriel Basarabescu, acesta mi-a declarat într-un interviu următoarele.

Am căutat-o apoi și pe jurnalista de la Radio România Reșița – doamna Valentina Adam, care a răspuns la întrebările legate de modul cum s-a substituit doamna Sgaverdea în spatele numelui ei, la emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV (decembrie 2015).

Valentina Adam Radio Romania ResitaValentina Adam – jurnalist la Radio România Reșița; Sursa: Radio România Reșița

Iată ce a declarat Valentina Adam în acest interviu (vezi aici).

Asculta cum te ascult cu Laura Sgaverdea
Laura Sgaverdea – manager Radio România Reșița; Sursa foto: Radio România Reșița

Deci, cum este doamna Laura Sgaverdea, cu deontologia, cu etica, cu morala jurnalistică?

Cum o să vă mai uitați în ochii subalternilor, a jurnaliștilor, a oamenilor din Reșița, din Caraș-Severin ?

După această dezvăluire vă rămâne o singură soluție ca să scăpați de această mizerie pe care ați provocat-o:

DEMISIA de onoare* !

*Dacă aveți onoare!

Pentru cei care nu cunosc foarte bine situația vă recomandăm să citiți:

  1. Scandal la Radioul public;
  2. Premii cu click-uri;
  3. Protest al jurnalistilor de la Radio Romania Resita;
  4. etc……..

PS – Doamna Laura Sgaverdea, vă rog să nu uitați ce am scris eu, la acea vreme, în calitate de observator, membru al Consiliului de Administrație al SRR, la concursul pentru ocuparea funcției de manager la Radio România Reșița, unde dvs. ați fost declarată câștigătoare: Acest concurs nu s-a desfășurat corect!”

Dacă nu credeți ce vă spun, vă rog să verificați Fișa de concurs cu toate semnăturile. Fișa de concurs se află la Serviciul Resurse Umane! Dixit!

Pe curând,

AV Moise 

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s