Informare către toți salariații SRR

SUS-Radio România vă pune la dispoziție următoarea informare primită din partea Comitetului de Inițiativă – alegeri SRR 2020:

”În atenția tuturor salariaților din SRR !

Așa cum v-am informat (vezi aici) că:

În cazul în care până în data de 25.10.2020, orele 20, se vor primi și introduce în sistem toate adresele de email ale salariaților SRR, în data de 26 octombrie 2020 va avea loc votarea.

În cazul în care nu se primesc toate adresele de email, Comitetul de Inițiativă – alegeri SRR 2020 va anunța o altă data a alegerilor și se va face apel la salariați să trimită email la persoana desemnată de SRr de la Serviciul IT&C , alegând una din variante.

Din confirmările colegilor din SRR, la această dată, aproximativ 10-12% din salariații SRR au trimis email cu acordul lor pentru a vota la persoana desemnată de SRR, de la Serviciul IT&C.

Comitetul de Inițiativă – alegeri SRR 2020 a identificat o soluție și o va trimite ca propunere către conducerea SRR, să folosim o altă platfomă electronica dar la care să aibă acces toți salariații, indiferent dacă au sau nu adresă de email.

În acest mod, se va renunța la votul prin platforma electronica de vot (folosind adresa de email) și nu vor mai fi probleme cu nerespectarea GDPR.

Menționăm că noi, Comitetul de Inițiativă – alegeri SRR 2020, vom continua să facem pași înainte pentru a asigura tuturor salariaților SRR dreptul legal de a vota, sigur și în cunoștință de cauză, pentru a-și desemna reprezentanții salariaților ce vor negocia noul CCM al SRR.

În numele și cu acordul Comitetului de Inițiativă,

Alexandru Rusu Coordonator”

SUS-Radio România

Biroul Executiv

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s