Alea iacta est!

Alea iacta est (zarurile au fost aruncate)

pentru Radioul public.

La TVR, cei de la PNL încă analizează și cântăresc!

Ceea ce se tot spunea și apărea pe surse, se pare că se va împlini.

Duminică, 11 aprilie 2021, după întâlnirea Birourilor permanente ale USR +, a ieșit fum alb. S-a decis cine va fi viitorul Director General Interimar al Societății Române de Radiodifuziune:

Asta dacă între timp nu se mai întâmplă nimic care să arunce în aer înțelegerile din Coaliția PNL-USR+-UDMR.

Dar cine este Liviu Popescu?

Iată câteva impresii din presă:

  • Libertatea (vezi aici)
  • G4Media (vezi aici)
  • HotNews (vezi aici).

Așteptăm decizia Parlamentului. Miercuri sau joi (14-15 aprilie 2021), vor fi demise cele două Consilii de Administrație, de la SRR și SRTv, și numirea celor doi directori generali interimari, la Radio și la TVR.

Important este ca Radioului să-i fie bine!

AV Moise

Un gând despre “Alea iacta est!

  1. În timp ce urlă pe facebook că salariații nu au primit prima de Paști, prima doamnă a sindicalismului din radio da în judecată, pe ascuns, noaptea că hoții, SRR că să le mărească membrilor ei de sindicat salariile. Printre aceștia se află și soțul care transpiră, de un un an, numai de acasă. Nimeni nu l-a mai văzut prin radio. Cu toate porcariile susținute de acești demagogi aflăm că SRR a câștigat și a obligat-o pe stimabila împreună cu juristul deștept, la plata de 3000 lei pentru fiecare salariat care a pierdut procesul. Noi plătim cotizații cla sondicat că ei să incerce pe ascuns sa isi mareasca salariul sotului si prietenilor apropiați. Vrea sa fie șefa de sindicat și să gestioneze banii cotizații de noi dar nu își plătește nici întreținerea la blog. Căutați pe portarul instanțelor să vedeți cu familia nobila este obligată de instanță să își plătească restantele la treținere de peste 7000 lei. Fără să isi plătesca întreținerea, cheltuie banii de cotizații ale sindicatului si isi petrece zilele de telemunca in Dubai. Toate astea in timp ce Dorica ce destept linge fb lui Bulai, invatandu-l ce este radioul. Rusine voua!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s