Răspunsul MF privind rectificarea bugetară pentru Radio România

Vă informam în articolul ”Demersuri pentru finanțarea Radio România” că Federația Sindicatelor din SRR a transmis o solicitare către dl. Klaus Werner Iohannis, președintele României și către dl. Florin Vasile Câțu, Prim Ministru al României și interimar, Ministrul Finanțelor Publice, prin care precizam că bugetul alocat SRR pentru anul 2021 este insuficient (342,5 mil. lei) și cu mult mai mic decât cel acordat în anul 2020 (395,5 mil. lei).

Solicitarea Federației Sindicatelor din SRR a fost redirecționată către Ministerul Finanțelor și vă prezentăm mai jos răspunsul primit la acest demers absolut necesar pentru funcționarea instituției:

Raspuns Min Finantelor la solicitarea FSSRR rectificare bugetara aug 2021

Având în vedere acest răspuns, Federația Sindicatelor din SRR va face mai departe demersuri pentru acoperirea deficitului bugetar și asigurarea finanțării SRR până la finalul anului 2021.

Considerăm că cei 20 mil. lei alocați SRR la această rectificare împreună cu deblocarea celor 10% reținuți conform Legii 500/2002 vor asigura finanțarea instituției doar până la 1 noiembrie 2021. Astfel rămân descoperite/neacoperite financiar, lunile noiembrie și decembrie 2021.

Cu respect,

Adrian Valentin Moise

Un gând despre “Răspunsul MF privind rectificarea bugetară pentru Radio România

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s