Anunț important!

Stimați colegi,

Așa cum v-am promis încă din 2013 în privința transparenței mele în raport cu toți salariații SRR (vezi aici), vă informez că joi, 9 septembrie a.c., dl. Liviu Popescu – Director General interimar al SRR, a adresat invitația Federației Sindicatelor din SRR de a participa la o întâlnire în care să ne prezinte situația actuală de la Radio România.

În afară de Federația Sindicatelor din SRR vor participa și alte sindicate care au membri la Radio România: Sindicatul liber din SRR (prin sistem Zoom), Sindicatul Român al Jurnaliștilor Mediasind (filiala Radio), Sindicatul salariaților din Radio România și Sindicatul Orchestrei Naționale Radio.

Întâlnirea va avea loc marți, 14 septembrie a.c., la sediul SRR din București, iar după aceasta, vă voi anunța despre discuțiile purtate cu Directorul General interimar al SRR.

În altă ordine, vă informez că la rectificarea bugetară aprobată de Guvern săptămâna aceasta, Radio România a primit suma de 20 mil. lei din cei 45 mil. lei solicitați.

Federația Sindicatelor din SRR va face mai departe demersuri pentru ca Radio România să primească și diferența de 25 mil. lei necesari pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului.

Sperăm că cei care dețin puterea în Parlamentul României să nu uite de Radio România, de proiectul de modificare al Legii 41/1994, de situația de subfinanțare și provizorat în care se află instituția de peste 3 luni de zile.

Altfel, situația va deveni foarte gravă cu implicații majore în gestionarea și funcționarea (cel puțin!) normală a insituției.

Toți cei care doresc să-mi transmită întrebări/preocupări pentru dl Liviu Popescu, îi rog să o facă folosind adresa de email susradioromania0@gmail.com.

Cu respect,

Adrian Valentin Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s