Parlamentul a decis pentru situația din Radio România!

Se pare că Parlamentul României a decis în privința situației de la Societatea Română de Radiodifuziune.

Din punctul meu de vedere nu cred că este timp fizic să rezolve problema achitării salariilor pentru data de 12 noiembrie 2021 (deoarece ziua de 14 va fi într-o zi de duminică), ziua în care salariații ar trebui să-și primească drepturile salariale pentru perioada lucrată între 16-31 octombrie 2021.

De ce?

Pentru că s-a stabilit în Biroul permanent al Senatului, ”audierea candidaților să aibă loc până în data de 15 noiembrie 2021”!

Asta înseamnă că se depășește data de 12 noiembrie și chiar 15 noiembrie, pentru a avea un nou PDG care să semneze în calitate de ordonator principal de credite, statul de salarii și solicitarea de finanțare către trezoreria statului.

Să nu uităm de adresa primită de SRR, de ziua Radioului public, pentru declanșarea alegerilor în vederea desemnării prin vot secret a celor doi reprezentați ai salariaților în Consiliul de Administrație al SRR.

Și în final, acesta este răspunsul primit de SRR de la Parlamentul României, via secretarul general al Camerei Deputaților, în privința reiterării declanșării alegerilor pentru desemnarea reprezentanților salariaților în CA al SRR.

Foarte important!

La această oră (11.30) este în desfășurare o întâlnire a celor 4 membri ai Comitetului Director din SRR ce analizează acest răspuns primit din partea Parlamentului României.

Vom vedea ce vor decide cei din CD al SRR!

Un lucru trebuie să fie cert, LEGEA trebuie să fie respectată !

Vă voi ține la curent cu decizia CD al SRR!

Sper ca toți salariații din SRR, dar și din TVR, să își primească drepturile salariale cât mai aproape de data stabilită în Contractul Colectiv de Muncă (la SRR este 14, la TVR am aflat că este 15).

Cu îngrijorare,

Adrian Valentin Moise

Un gând despre “Parlamentul a decis pentru situația din Radio România!

  1. Pingback: Totul până la salariu! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s