NU AM DEPUS CONTESTAȚIE !

Nu am depus nicio contestație, cu privire la procedura privind desemnarea celor doi reprezentanți ai salariaților ce vor face parte din viitorul CA al SRR !

Nu am depus nicio contestație, nici măcar împotriva Regulamentului de alegeri, deși el NU CONȚINEA prevederea că salariații care se află în telemuncă să poată vota online!

Am anticipat că dacă eu voi face contestație, anumite persoane din jurul găștii, vor face tot posibilul să mă învinovățească de faptul că salariații SRR nu-și vor lua drepturile salariale.

Marius Dorian Tănase, a postat pe pagina sa de fb cât și pe pagina de fb Grup SRR, pe care o administrează, că nu se vor lua salariile mâine din cauză că s-a depus o contestație.

Postarea acestuia conducea la ideea că eu sunt cel nemulțumit de rezultul alegerilor și că eu nu-mi doresc ca voi să vă luați drepturile salariale pentru luna octombrie.

FALS!

Așa cum v-am mai spus (aici), am făcut numeroase demersuri în sprijinul salariaților SRR și îmi doresc ca să vă puteți lua drepturile salariale așa cum vi s-a promis.

Eu nu sunt prieten cu Tănase pe fb iar de pe grup SRR am fost eliminat din anul 2013, după ce mi-a desfăcut abuziv contractul Miculescu, pe motiv că ”că nu mai sunt salariat SRR”.

În timp pe acest grup de fb, am fost atacat continuu, fără a avea posibilitatea de a mă apăra.

Colegi din Radio mi-au spus că în acest grup SRR, sunt multe persoane care nu sunt angajate în instituția noastră, ori care au fost, iar acum sunt la pensie.

Eu, MOISE, nu am depus contestație pentru ca voi să vedeți că nu eu sunt împotriva voastră. Alții sunt cei care inițiază subiecte și ghidează cititorul, acolo unde își doresc. Fără scrupule, fără conștiință și fără Dumnezeu!

Uitați ce am solicitat eu la Președintele Biroului Electoral Central al SRR:

Și acesta este răspunsul Președintelui BEC al SRR:

Persoana care a depus contestația este tot un candidat la aceste alegeri, acest candidat citește acum postările dumneavoastră unde îi reproșați că nu vă puteți primi drepturile salariale din cauza lui, ori că are salariu foarte mare și că iși permite orice. Este dreptul oricărui candidat, dacă are temei, să conteste!

Nu este normal să-i faceți așa ceva oricărui candidat!

Dacă acesta avea dreptul să facă o contestație pentru ca a observat nereguli în procesul de votare, ori abateri ale vreunui candidat care pot influența votul, ori altceva, de ce se consideră că este rea voință din partea acestuia, în loc să fiți alături de el?

Amendați abaterea ori nu mai are importanță corectitudinea?

Bănuiesc că acum după ce BEC al SRR a soluționat contestația amintită, totul s-a lămurit și veți primi mâine banii!

Nu am depus nicio contestație, dar asta nu înseamnă că nu am să vă prezint și eu unele concluzii legate de aceste alegeri.

Va urma,

AV Moise

Un gând despre “NU AM DEPUS CONTESTAȚIE !

  1. Pingback: Prima minciună a lui Tănase Marius Dorian ! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s