11 gânduri despre “Încă un abuz in SRR

  1. <> Cumva este vorba despre Moise? sau mintea imi joaca feste? Adica Adrian este internat in spital? Daca stiti mai multe postati va rog!
    Ar fi cazul ca cei care au fost sau mai sunt pe post de pres, sa se trezeasca la realitate, sa-si linga ranile si sa faca in sfarsit ceva pentru a salva aceasta Institutie…..sau ce a mai ramas din ea….

    Apreciază

  2. Ovidiu Miculescu a inselat increderea celor care au girat pentru el. Din pacate el nu a vrut sa conduca Radioul, el a vrut sa conduca si manevreze masele.
    A devenit o pacoste si pentru cei care l-au pus cat si pentru salariatii SRR.

    Apreciază

  3. Miculescule nici nu ti dai seama cat de mic incepi sa fii. Bravo, Moise. Taie – i capul, la reptila asta comunista. Scapa ne de cancerul asta. SUS Radio Romania!

    Apreciază

  4. de data asta miculescu s a dovedit un bou la superlativ. daca nu are hotarare judecatoreasca de evacuare a sindicatului, spargerea usii si patrunderea in sediul sindicatului este infractiune. abuz in serviciu, tulburare de posesie, violare de domiciliu, infractiuni din legea 62/2011…..le-a reusit pe toate. felicitari fraiere. uite asa ti se spulbera visele de putere. ai ajuns la limita unde te pot urca relatiile. acum incepi sa cobori.

    Apreciază

    • Putere? A zis cineva putere? Care putere? Unde putere ca vrem si noi!
      Cu ce sa incepem cu hartuiala, spart de usi, abuzuri?
      Sa ne trimita pe toti Miculescu la vestitele scoli de vara la care sa ne predea „cum sa devii un nimic”
      Aprobati dle. Puscas cheltuielile? Raspuns- DA . EU APROB TOT CE VREA SEFU.

      Apreciază

  5. Dica (asa are porecla, de la o alta obsesie a lui condica) mai ai frate pana epuizezi tot arsenalul! Otraveste fantana din care bea Moise, parjoleste tot sa nu mai gaseasca nimic, violeaz-o pe nevasta-sa, rapeste-i copilul si vezi tu ce nenorociri mai inventezi. E PE FATA MA!
    Ai dat comanda la ramele alea de langa tine (fac pariu ca nu scris, sa-i bagi si pe ei in belea) sa nu mai fie urma de Moise si sindicatul lui. Ghinion mai ca ai facut-o lata de data asta.
    Nu-ti mai convine sindicatul ? Cum naiba sa-ti convina, era singurul care nu facea pe el in fata ta.

    Apreciază

  6. Miculescu este un bun caz pentru politie dar si pentru facultatea de drept. In alta ordine de idei are probleme omul si ar trebui cercetat si de cei care se ocupa cu bolile mintale.
    Omule ai probleme grave! Sindicatul este format din mai multe persoane. Sa intelegem ca ai probleme personale cu toti membri de sindicat?
    La intalnirea pe inserat de la Rasnov ai declarat de fata cu o gramada de persoane ca ai o problema personala cu Moise. Asta s-a vazut si este evident. Dar cu restu ce ai?

    Apreciază

  7. FRJ MediaSind solicită sprijinul OIM şi al Parlamentului European pentru a stopa abuzurile din radioul public!
    postat cu 31 minute în urmă de Office Mediasind [ actualizat la cu 13 minute în urmă ]

    Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind solicită sprijinul Organizaţiei Internaţionale a Muncii şi Parlamentului European pentru a stopa abuzurile adminstraţiei conduse de Ovidiu Miculescu, preşedintele – director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, împotriva conducerii Sindicatului Unit al Salariaţilor din Societatea Română de Radiodifuziune (SUS SRR).

    După ce administraţia Miculescu l-a concediat zilele trecute pe preşedintele Sindicatului Unit din SRR, reprezentant al salariaţilor în Consiliul de administraţie al SRR şi vicepreşedinte domeniu radio FRJ MediaSind, Adrian Moise, în urma unui simulacru de cercetare disciplinară, astăzi, 22 aprilie 2013, au continuat ilegalităţile împotriva conducerii sindicatului. În timp ce se afla internat în spital, liderul sindical a fost sunat de colegi şi informat că a fost rupt sigiliul de la camera unde sindicatul îşi are sediul. Întrucât în încăpere se aflau toate documentele organizaţiei iar administraţia SRR nu deţinea nicio hotărâre judecătoarească definitivă de evacuare a SUS SRR din sediu, a fost apelat serviciul 112. O echipă a secţiei 3 poliţie s-a deplasat în zonă şi a constatat că, într-adevăr, sesizarea se confirmă şi că a fost schimbată yala de la intrare.(foto)

    Având în vedere aceste fapte săvârşite cu încălcarea Constituţiei României, a Codului Penal, a Convenţiilor Organizaţiei Internaţionale a Muncii, Comitetul Executiv al FRJ MediaSind cere sprijinul OIM, Parlamentului European şi Comisiei Europene pentru a convinge autorităţile române să oprească abuzurile conducerii radioului public, instituţie plătită din banii cetăţenilor.

    Menţionăm că zilele trecute preşedintele Federaţiei Europene a Jurnaliştilor, Arne Konig a adresat o scrisoare Parlamentului României pentru a se ancheta conflictul declanşat în SRR prin concedierea ilegală a reprezentantului salariaţilor din Consiliul de Administraţie şi preşedintele SUS SRR, Adrian Moise. Acest conflict a fost generat de faptul că liderul de sindicat a protestat faţă de diminuarea ilegală a veniturilor angajaţilor din radio, a sesizat Agenţia Naţională de Integritate privind incompatibilitatea preşedintelui – director general al SRR, Ovidiu Miculescu, şi a condamnat public faptul că la conducerea radioului public a fost numită o persoană care a semnat în 27.03 1987 un angajament cu fosta securitate (Dosarul de fond R 94603) pentru a-i urmări pe jurnalişti.

    Comitetul Executiv al FRJ MediaSind

    Apreciază

  8. Cum adica s-a spart sediul sindicatului ? Cine a facut chestia asta este ori inconstient ori iresponsabil.
    In Societatea Romana de Radiodifuziune umbla hotii !?! Ce este curte fara caini?
    Ce credeau hotii ca gasesc acolo? Pe cine intereseaza patrimoniul unui sindicat? Asteptam cu nerabdare.

    Apreciază

Multumesc!