Salariații SRR au învins boicotul!

Stimați colegi,


Grupul de iniţiativă ad-hoc a constatat că Adunarea Generală a Salariaţilor convocată în 14.04.2022 a reuşit să întrunească un număr 1241 de salariaţi dintr-un total de 1892 salariați, adică 65,59%.


Sediul SRR din București – 967
ST Radio România Brașov – 23
ST Radio România Cluj – 38
ST Radio România Constanța – 20
ST Radio România Craiova – 46
ST Radio România Iași – 23
ST Radio România Reșița – 3
ST Radio România Tg. Mureș – 53
ST Radio România Timișoara – 57
Corespondenți – 11

Ordinea este următoare:

  1. Corina Negrea – 1115
  2. Ana Rucsandra Iliescu – 1113
  3. Ferenczy Attila Ștefan – 1100
  4. Cristian Șerbu – 1074
  5. Maria Joghiu – 1059
  6. Haralambie Lucian – 1055
  7. Iulia Lev Niculae – 1048
  8. Irina Borcoș – 1035
  9. Mihăilescu Alexandru 984
  10. Pîrcălabu Doru 984.

Felicitări celor care au avut curaj să candideze pentru calitatea de reprezentant al salariaților ce vor negocia noul CCM la nivel de SRR, într-un moment dificil și complicat pentru România, dar și pentru SRR.

Felicitări salariaților care au venit la vot și au înțeles că este vorba de drepturile lor, respingând boicotul, minciuna și manipularea ieftină a unor pierzători de drepturi!

Cu stimă și respect,

Adrian Valentin Moise

4 gânduri despre “Salariații SRR au învins boicotul!

  1. Sunt foarte frumoase acestea povesti dar de ce nu le spuneti si pe acelea despre care lumea stie dar nu indrazneste? Ca doamna zmeu de la sindicat si seful harap alb de la locale si-au dat mana sa ii faca lui doamna zmeu sindicat mare si reprezentativ iar actiuhea care a fost un fis a fost si deconspirata? Ca slugile operative ale sefului de la locale au introdus cu forta oameni in sindicatul doamnei zmeu? Ca acei oameni fug acum din sindicatul esuat rupand pamantul dupa ce au semnat ca prostii ca doneaza bani pe doi ani pentru sindicat? Ca la bucuresti nu a mers cu presiunea iar asta a incurcat calculele?Ca unii sefi de statii din tara au interzis oamenilor sa participe la alegeri si circula inregistrari cu acestia cand isi amenintau subalternii sa intre in acel sindicat spunand ca e ordin de sus transmis prin seful de la locale cu promisiunea de salarii marite?Ca unele secretare si amante prime doamne faceau promisiuni de mariri salariale pentru cei care accepta sa intre in sindicatul nou vezi cazul „bai baiatule”? Ca seful de locale a fost integistrat cand spunea ca acest pdg este unul de umplutura si nu il ia nimeni in seama iar cel care trebuie va fi pus pana in vara? Ca introducerea din nou a taxei nu e dorita de sefi din motiv ca este mai usor sa conduca cand e saracie? Ca intre reprezentantii salariatilor sunt strecurati oameni marioneta? Scrieti despre acestea ca le stiti. Trebuie sa ajungă și la presa

    Apreciază

    • In afara de o doamna sefa despre care a fost mai mult decat clar ce interese serveste si de un domn fost consilier PDG, ce alti oameni marioneta mai sunt? Ca eu nu i-am reperat. Chiar va intreb din pura curiozitate.

      Apreciază

      • Domnule redactor, va garantez ca cel putin o persoana dintre cele de acolo nu este si nu va fi, niciodata, marioneta nimanui. Nu am servit niciun interes, in aproape 30 de ani de radio, iar singurii oameni pentru care m-am dus acolo sunt colegii mei, ale caror probleme le cunosc, din pacate, din interior si pe propria mea piele. E trist, desigur, ca am ajuns ca gandim asa, dar va inteleg perfect scepticismul si va garantez ca, pentru orice, exista un inceput. Cu respect si sinceritate, Maria Joghiu.

        Apreciază

  2. Reprezentantii salariatilor in CA si-au luat indemnizatia si au plecat in tari calduroase cheltuind mii de euro, in timp ce noi ne imprumutam pentru ziua de Pasti. Nu ii trage nimeni de urechi?

    Apreciază

Multumesc!