Radio România are un Consiliu de Administrație

Parlamentul României a votat noul Consiliu de Administrație al Societății Romane de Radiodifuziune.

In prima ședința a noului CA al SRR au fost supuse votului secret doua candidaturi, in ordinea care s-au făcut propunerile: Georgică Severin și Alexandru Muraru.

Georgică Severin a obținut 9 voturi iar Alexandru Muraru, 4 voturi.

A urmat audierea președintelui votat de către membri CA și votul in Comisiile reunite pentru Cultura.

Din totalul de 465 senatori și deputați prezenți au votat pentru 233.

Așteptăm 

5 gânduri despre “Radio România are un Consiliu de Administrație

  1. Ma bucura sincer aceasta veste .De acum incolo nimic nu mai sta in calea indreptarii nedreptatilor comise pana acum putin timp in urma de catre administratia trecuta.Asteptarile noastre sunt indreptatite si de promisiunile facute pana in alegerile de membrii in noul CA,de care ne amintim si asteptam cu nerabdare un semn cum ca vor fi regandite incadrarile pe functii si retribuirea corecta in raport cu importanta muncii. Drepturile castigate in timp de personalul din RadioRomania,cu sprijinul sindicatelor, consideram ca nu ar trebui sa mai fie ciuntite sau chiar pierdute de noi cei ce trudim zilnic in aceasta institutie de elita a tarii.

    Apreciază

  2. Felicitari Adrian Moise! Salariatii se bucura ca ii reprezinti tu in consiliu. Circula vorba ca ai sa revii si ca salariat. Toti stiu ca totul a fost o inscenare ca sa te elimine. Adevarul iese la suprafata. Totusi, tu singur nu poti sa repari ceeace s-a stricat in toti acesti ani. Nici legislatia nu mai permite.E bine ca si Gabriel Basarabescu sa fie alaturi de tine asa cum a promis. Cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi, la locul sau de munca sa faca curatenie si sa elimine gunoaiele sub orice forma ar fi acestea. Daca tu ai reusit singur atatia ani, macar acum sa punem si noi umarul la munca. Stiu ca astea sunt dorinte, dar ar trebui ca si tu sa ai asteptari de la cei care te-au votat. In rest marturisesc ca nu am incredere in ceilalti membrii ai CA ( multi au fost si in CA-ul demis!) si nici in noul PDG (nu pot sa cred ca in toti acesti ani, in functia pe care a avut-o nu a stiut de faptele de opresiune si de abuzurile conducerii de la radio). Insa, ne poate demonstra ca va fi cel mai bun PDG pe care radioul l-a avut!

    Apreciază

  3. Pingback: Noul Consiliu de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune – UZP Bihor

  4. Felicitări! Îţi doresc succes. Numai că, probabil, va trebui să fie ales un nou preşedinte de sindicat în locul tău. Nu cunosc un om din radio care să se poată acoperi acest post. Numai laşi …. .

    Apreciază

Multumesc!