Veniti in SUS-Radio Romania, cel mai dinamic sindicat din SRR

Dragii mei colegi! Nu ma plangeti asa de repede!

Moise nu a fost deloc invins. Nu mi-am  pierdut nici zambetul (zambesc chiar acum cand va scriu!), nici „ochii frumosi” (cum spune o scumpa colega ingrijorata) si nici increderea in dreptate.

Eu stiu ca in toate filmele de calitate, binele invinge raul.

Daca primul Moise a invins desertul, nici eu nu ma pot lasa invins de o libarca gestanta securistoida.

Nu pot si nici nu vreau sa ma las invins  pentru ca ar insemna sa  tradez increderea si sperantele acelor oameni din SRR care m-au ales sa-i reprezint, ca lider sindical si membru in C.A.

In fapt, in episodul de azi, Ovidiu Miculescu si gasca lui de lichele ciocoiesti, a castigat, doar aparent, o batalie.

In realitate, la sfarsitul serialului, PDG-ul pierde razboiul. Il pierde cu mine si il pierde cu voi, cei care stati in spatele meu. O stie si el. De aceea azi, in vazul tuturora, PDG-ul si-a aruncat masca de teatru si si-a aratat adevaratul chip, de hidra comunista!

Nu regret nimic din tot ce-am facut in ultimele trei luni! Regret doar ca nu am facut-o mai devreme!

Am reusit sa va constientizez ca SRR inca nu este un spatiu de libertate a spiritului ci este un GULAG, condus de Ovidiu Miculescu, pazit de gardienii Consiliului de Administratie si patrulat de caini de paza precum Radu Dobritoiu, Cerasela Radulescu si Ciobanu Daniela.

Depinde de voi ce vreti sa faceti mai departe! Vreti sa munciti intr-un gulag, ingroziti ca securistoidul Miculescu va poate face felul in orice moment in care cutezati sa va cereti drepturile?

Daca nu, Moise si Sus-RadioRomania va asteapta cu bratele deschise!

Pana il cotonogesc pe marele Libarc in instanta si anulez actul de concediere, Moise ramane liderul vostru de sindicat precum si reprezentantul poporului, in Consiliul de Administratie!

Veniti in SUS-RadioRomania, cel mai dinamic sindicat din SRR,  ca sa putem  distruge Gulagul lui Miculescu! SRR este a noastra, nu a lor!

MOISE A.V.

Multumesc!