SANTAJ sau COMPLICITATE de buna voie?

Şantaj sau complicitate de bună voie?
Dupa cum stiti, azi a fost zi de ANI.

Inca un membru marcant din Consiliul de Administratie a intrat în vizorul ofiterilor de integritate.

Având in vedere ca este un nume la care nici nu va puteţi gandi, o personalitate a cărei nume va crea o mare vâlvă, propun sa asteptam verdictul ANI.

Va asigur că asteptarea merită.

Cererea a fost inregistrata sub numarul 10430/11.11.2013 si prezinta dovezi clare privind incompatibilităţile şi conflictul de interese în care s-a aflat respectivul membru al CA.
După cum observaţi, cercul celor susceptibili de conflict de interese sau de incompatibilitate (ca manifestari ale coruptiei, in sensul larg al termenului) se apropie de jumatate.
Aproape jumătate din numarul total al membrilor CA. Şi poate este chiar mai mare. Specialistii nostrii cerceteaza…
Să nu-i uităm pe cei  trei membri ai Comitetului Director cercetaţi de inspectorii ANI.
Vă mai întrebaţi acum de ce şeful suprem, PDG-ul, OVIDIU MICULESCU, cel categorisit deja ca incompatibil, îşi permite să taie şi să spânzure în Radioul Public, fără să-l deranjeze nimeni?
Atât timp cât există în posturi cheie oameni şantajabili, nu ne mai miră complicitatea acestora la fărădelegile administraţiei Miculescu.
Iar tăcerea noastră îi poate încuraja să continue…
De voi depinde!
Eu imi fac datoria pana la capat, fata de Radioul Public dar si fata de salariatii din SRR care mi-au dat votul sa-i reprezint!
Cunoasteti deviza mea: ”Impreuna suntem puternici!”
P.S. Astazi nu am fost lasat sa acord audiente salariatilor din SRR in calitate de membru al CA al SRR in conformitate cu Regulamentul  de functionare al CA.
Maine am sa va prezint un material elaborat cu privire la modul cum sunt discriminat si marginalizat de catre PDG, Ovidiu Miculescu dar si de ceilalti membrii ai CA.

Un gând despre “SANTAJ sau COMPLICITATE de buna voie?

  1. stiu si io ce să crez, mon cher?! că doar nu mi-s Peniculus din „Menaechmi” să recit cu mâna pe cord: „e-atâta mlădiere în lanţurile foamei, / cu cât le laşi mai largi, cu-atât se strâng mai tare!”
    da’ uite că tocma-n faptu’ dimineţii mă pocni şi pe mine pohta să pui o întrebare: cuconiţa aia de-i corespondentă Radio România la Bruxelles, cerasela si rădulescu, pre numele ei, nu-i cu bărbăţelu-ntre streini? că dupre apucături pare cam lipsită! mi-a trimis un mesaj pe facebook, cum că nu-i place poza de la profilu’ meu si musai s-o schimb! ete, tronc… cerasico_c-o ziseşi! am luat-o cu binişoru’ explicându-i omeneşte: „cucoană, mă cunoşti de undeva? hai sas!” şi i-am trântit o blocare-n mutră, cum e civilizat! 😛
    acuma, cică un pr’eten care mi-a aflat necazu’ i-a recomandat un tratament pentru singurătate, cu… sexoraletten spray. sper să-i folosească! 3:)

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s