Stiri (pe surse). Din nou ANI. Urmeaza DNA.

1. SUS-Radio Romania a revenit la traditia de acum 2-3 ani, cand postam pe blog: „Astazi este luni, deci este zi de ANI„.

De aceasta data avem pentru voi, un alt slogan: „Daca este joi, este zi de ANI”.

Ieri, 15 septembrie 2016, am depus la Agentia Nationala de Integritate (ANI) 2 solicitari de cercetare a unor stari de incompatibilitate, conflict de interese si posibil fals in declaratii pentru doua persoane din Conducerea SRR. (vezi aici)

Nu o sa va spunem cine sunt ci o sa va lasam sa ghiciti !

Asteptam comentarii pe blog (va rugam sa folositi un limbaj decent !)

2. Am aflat pe surse ca domnul Ursache Petru – fost si actual membru in Comitetul Director al SRR (adus de dl Ovidiu Miculescu la Radio de la SN Radiocomunicatii) a fost angajat (fara concurs, pe durata determinata!) la Departamentul Tehnic – Serviciul Control General Emisie.

3. De pe site SRR am aflat ca si doamna Stanescu Iuliana a fost angajata la SRR (adusa tot de domnul Ovidiu Miculescu) (vezi aici);

4. Tot pe surse, am aflat ca dna Laura Sgaverdea (manager la Radio Romania Resita) și dl Mogosanu Alexandru (zis Ducu) (manager la Radio Romania Craiova) se pregatesc de plecare si vor sa se infrateasca cu niste posturi de radio regionale din Vietnam. Doar dl Ovidiu Miculescu a facut deschiderea (vezi foto). Asa să fie ?

vietnam (sursa: reportervirtual.ro)

5. Presedintele-Director General Ovidiu Miculescu a fost vazut (sursa noastra din Canada l-a recunoscut!) admirand Cascada Niagara. Vizita de lucru a PDG-ului Ovidiu Miculescu continua in Canada cu vizitarea comunitatii romanesti din Toronto pentru apropierea ascultatorilor de Radio3 net, sub sloganul: „Ascutatori din toate tarile, uniti-va-ti!”

cascada-niagara

Nota finala: Sper cei care vor citi aceste randuri se vor simti amuzati. Cei care nu gusta acest strop de pamflet, sincer, ne pare rau pentru ei!

AV Moise

3 gânduri despre “Stiri (pe surse). Din nou ANI. Urmeaza DNA.

  1. Pingback: Mirela Fugaru este al 7-lea incompatibil din Consiliul de Administrație de la Radio România | SUSROMANIA

  2. Pingback: SUS-Radio România: Înca 3 sesizări depuse la ANI | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s