Ovidiu Miculescu redescoperit în fața Comisiei

Dacă despre filmul ”Greu de ucis”, având în rolurile principale pe actorii Bruce Willis și Alan Rickman, sunt sigur că ați auzit iar unii dintre voi sunt convins că l-ați și văzut, începând de acum, pe ecranele din România, în premieră absolută a apărut filmul ”Greu de urnit”.

”Greu de urnit”  face parte din seria Trilogia inelelor de la cal cu mânere, unde în prima parte ați văzut filmul ”Greu de demis”, film regizat de binecunsocutul Dan Badea.

În partea a doua a Trilogiei, pelicula ”Greu de urnit” îl are în rolul principal pe nimeni altul decât Ovidiu Miculescu, regizor de talie mondială, ce a studiat ”regiile” și ”luminile” pe la Studioul de filme ”Sahia Film”, fiind cel mai apropiat cameraman ce i-a tras ultimul cadru fostului dictator Ceaușescu în balconul de la CC din ziua de 21 decembrie 1989, conform declarațiilor făcute de jurnalistul Mihai Rusu de la Radio Europa Liberă.

Greu de urnit este un film de acțiune româno-malaezian din 2017 regizat de Violet Pointer, unde fantasticul se împletește cu suprarealismul iar suspansul te ține cu sufletul la gură până la finalul peliculei.

Dar să vedem cine este actorul Ovidiu Miculescu, să-i vedem CV-ul impresionant și cum a ajuns să fie selecționat în rolul principal al filmului ”Greu de urnit”.

Ovidiu Miculescu împreună cu alți candidați au avut de trecut câteva teste.

Primul test a fost cel rezistență în fața unei sesizări la ANI (Asociația de Năravuri și Interese), test pe care Ovidiu Miculescu l-a luat fără emoții trecând la etapa a II-a.

Al doilea test a fost cum să scapi de un dușman incomod și să-l dai afară din casă, în cel mai scurt timp posibil. Și de acest test a trecut cu mult succes.

Al treilea test pentru Miculescu a fost cum să bagi spaima și groaza în dușmanii de clasă. Răspunsul lui Miculescu a fost unul pe măsură: cu ajutorul unor trepăduși și Yesmani.

Ovidiu Miculescu a trecut și de acest test.

Au început filmările. În primul rând în România, apoi în Belgia, SUA, Cuba, Italia, Elvetia, Vatican, Franța, Marea Britanie, Canada, Tunisia, Austria, Myanmar, Malaezia, China, China, China, India, Japonia, Brazilia, Monte Carlo, Republica Moldova, Bulgaria, Norvegia, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, etc., etc., etc..

Costurile au fost de aprozimativ 110.000 EURO conform devizului făcut de renumitul economist Tolo.

Și ca să nu vă țin în suspans iată recomandarea ANI pentru filmul ”Greu de urnit” trimisă spre aprobare juriului.

Adresa de înaintare a fost însoțită de un Raport de meritocrație pe care vi-l punem la dispoziție mai jos.

În ziua de marți 14 martie 2017, ora 14, va avea loc jurizarea la Comisia de impunitate iar premierea propriu-zisă a domnului Ovidiu Miculescu va avea loc miercuri 15 martie 2017, la Sala plenară a Parlamentului României.

După ”Greu de demis” și ”Greu de urnit” se va începe turnarea la filmul care va încheia trilogia și anume filmul ”Greu de uitat”!

Știu ce vă întrebați cu toții : Va lua Ovidiu Miculescu premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rolul principal, cea mai bună regie, cea mai bună imagine și cel mai bun sunet ?

O să vedem miercuri, după festivitate.

Apropo(s)!

Nu mai sunt bilete la acesată premieră mondială, nici măcar în picioare!

Însă promit să transmit în direct ceremonia de premiere!

Pe curând,

AV Moise

Un gând despre “Ovidiu Miculescu redescoperit în fața Comisiei

  1. Incepe lupta pentru putere.Oportunistii abia asteapta.Un exemplu de nesimtire- Razvan Dumitrescu.Isi doreste sa ajunga in C.A.Altul care are soriciul gros.Acesta a mers la USR si s-a autopropus din partea acestui partid. Cata nerusinare! A stat ascuns toata aceasta perioada si acum si-a scos capul.Sa taiem capul sarpelui.

    Apreciază

Multumesc!