Miculescu este si astazi vedetă

Încep, ușor, ușor, să ne fie dezvăluite mîrșăviile și mizeriile cu care se acționa asupra celor care deranjau pe marele OM, cu nume de cod ”ADRIAN”.

Citiți cu atenție tot articolul, inclusiv sentințele, ordonanțele, precum și ce au zis martorii din partea SRR împotriva doamnei Gabriela Scraba !

Felicitări doamnelor judecător de la Tribunalul București (Lucreția Postelnicu) și de la Curtea de Apel București (preşedintele Carmen Alina Gohoreanu şi judecătoarea Valerica Voica).
Poza cu Miculescu si sef DIICOT libertatea

Am terminat șefă de promoție la Conservator, cu nota 10, am condus redacția muzicală din radioul public și am fost vânată de Miculescu și făcută infractor de procurori pentru că am trimis informații publice către public

Gabriela Scraba

Investigație de Adriana Oprea și Cătălin Tolontan

Pe 30 mai 2017, Gabriela Scraba, redactorul-șef al redacției muzicale de la Radio România, este ridicată la 6 dimineața de acasă și dusă cu mașina în sediul cu ferestre acoperite al DIICOT.

Jurnalista nu este însoțită de nici un avocat, deși legea îi obligă pe magistrați să-i ofere acest drept celui audiat. Abia câteva săptămâni mai târziu, o vecină de palier avocat, Andra Ghilenschi, realizează ce i se întâmplă ziaristei și devine apărătorul ei.

De partea cealaltă, statul e extrem de bine organizat. 

Șefii DIICOT și ai Radio România se unesc

DIICOT se ocupă de infracțiuni grave: trafic de droguri, grupuri infracționale organizate, terorism. Iar Radio România are drept misiune informarea publicului.

În cazul redactorului muzical Gabi Scraba, cele două instituții fac însă altceva.

Ele decid că informația publică este infracțiune.

Pentru că ziarul Gazeta Sporturilor, blogul tolo.ro și blogul ”Sus România”, al unuia dintre sindicate, publicaseră informații publice din Radio, magistrații DIICOT și șefii Radioului public se unesc să îi descopere și să îi pedepsească pe cei care au oferit datele presei, adică publicului.

Procurorii o sperie și ea recunoaște că a comis o infracțiune

În sediul DIICOT, procurorul Robert Fleckhammer o determină pe redactoarea muzicală, ”printre altele, eu mă ocupam de premiile și concertele Radio România”, să se declare vinovată.

Infracțiunea pe care a comis-o?

”Divulgarea de informații secrete de serviciu sau nepublice”, articolul 304, Cod penal.

Pedeapsa? 1 an și 3 luni de închisoare cu amânarea executării.

În acordul de recunoaştere, procurorii DIICOT subliniază toate vulnerabilitățile femeii de 58 de ani, vulnerabilități pe care s-au bazat când au chemat-o la sediu. 

Magistrații contează inclusiv pe faptul că ea are o fată cu dizabilități în îngrijire și nu-și permite să fie dată afară de la Radio.

 
Citeşte întreaga ştire: Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s