Abuzurile conducerii SRR continuua

Ieri am fost sunat de mai multi colegi din Radio ca mi-a fost luat avizierul Sindicatului Unit al Salariatilor-Radio Romania.
Astazi 9 mai a.c., cand am intrat in Radio, am vazut ca in holul mare, pe partea stanga, unde era avizierul SUS-Radio Romania au ramas doar cele 4 gauri in care era fixat.
Pe partea dreapta, insa, este luminat avizierul Sindicatului Liber, ca la meciurile in nocturna de pe National Arena. Presupun ca Sind Liber are curentul sponsorizat!

image

image

Se pare ca mesajele si anunturile SUS-Radio Romania catre proprii membrii de sindicat trebuie, conform conducerii SRR, sa le transmitem pe un panou de afisaj extern, la Universitate sau la Unirea.
Cautam sponsori care sa ne ajute sa comunicam liber si neingradit catre toti cei care doresc sa cunoasca realitatea nefardata!
Maine avem o surpriza!

2 gânduri despre “Abuzurile conducerii SRR continuua

  1. Bai fraierilor Miculescu vrea sa va aduca avantaje, a luat panoul rudimentar si o sa puna in loc altul nou, tehnologizat. Va mari dimensiunile reflectoarelor de la celalat panou si le va indrepta sa lumineze panoul inlocuit, in care Moise o sa afiseze tot despre ce se intampla in radio.

    Apreciază

  2. Se vede clar pe cine avantajeaza Miculescu. A apreciat-o foarte mult pe Dana Ciobana si i-a lăsat numai avantaje, si redactor șef si lider de sindicat mut. Cat despre abuzurile made in Miculescu nu ne mai ne mira. A devenit un pleonasm, cand zici Miculescu, zici abuz.

    Apreciază

Multumesc!