Șeful Radioului, Ovidiu Miculescu, incompatibil – Curte de Apel

Șeful Radioului, Ovidiu Miculescu, incompatibil – Curte de Apel

Vezi aici
image

9:42 AM, 24 APRILIE 2014 • DE RV 

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, miercuri, că preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate, după ce a ocupat simultan funcţia de membru în Consiliul de administraţie al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani. »

 

HOME » ULTRASCURTE » ȘEFUL RADIOULUI, OVIDIU MICULESCU, INCOMPATIBIL – CURTE DE APEL

Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă contestaţia formulată de Miculescu împotriva raportului realizat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), scrie Mediafax. Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este defintivă şi poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, iar o eventuală contestaţie se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), notează ziarul Adevărul.

Ovidiu Miculescu a fost găsit incompatibil de către ANI, în octombrie 2013, după ce a ocupat simultan funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA) al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani, în perioada 29 iunie 2010 – 4 iulie 2012.

Astfel, arăta ANI, Miculescu a încălcat legea, ocupând în acelaşi timp funcţia de membru al Guvernului şi cea de manager sau membru al consiliilor de administraţie ale regiilor autonome, companiilor cu capital de stat.

© 2014 Reporter Virtual – stiri exclusive™

2 gânduri despre “Șeful Radioului, Ovidiu Miculescu, incompatibil – Curte de Apel

 1. Va multumim, domnule Moise! Tara are nevoie de mai multi oameni ca Dvs.!
  Ne intrebam, omul acesta, dar si ceilalti ca el si nedovediti, inca, ce vad – cand se privesc in oglinda? Sau daca se roaga, vreodata, la Dumnezeu, in fata unei icoane, ce stare sufleteasca au?
  Ce invatam noi-platitorii de taxe, dar si copiii nostri de la acesti indivizi asezati in functii de conducere la institutii publice doar ptr. a se fali, a minti, a fura sau a strica creiere umane, prin greseli de exprimare, cand ni se adreseaza, de la un microfon, in modul: „Premiile muzicale este…”, sau mintind ca: „Radio Romania are peste cinci milioane de ascultatori, zilnic-asta-in fiecare zi…” la care, Toghina Maria, fost PDG-SRR, aplauda frenetic…
  Nu mai vorbim despre modul fraudulos in care gestioneaza banii nostri si isi iau si salarii mari-nepermise de lege ptr aceste activitati infecte.
  Succes, in continuare, gasca este mare!
  Va stam la dispozitie, cu tot ce aveti nevoie.
  Viata este prea scurta sa ne lasam condusi, manipulati, furati de indivizi ca acestia!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s