Spicy news: Pentru ce a cheltuit Ovidiu Miculescu peste 35.000 euro din banii Radio România ?

În continuare o să vă prezentăm cu cifre și documente, pentru ce a cheltuit Radioul public, prin semnătura lui Ovidiu Miculescu – încă președinte-director general la SRR, peste 35.ooo de euro din banii de taxă Radio.

Doresc în primul rând să aduc mulțumire celor care mi-au transmis aceste materiale și au înțeles că numai printr-o transparentă cheltuire a banilor publici, putem să ne apropiem de cetățenii care achită taxa radio.

Acum aproape un an se coceau în laboratoarele SRR documentele ce aveau să consume din pușculița Radioului public o sumă foarte mare, aproximativ 35.000 euro.

Dar hai să-i dăm drumul și să vedem despre ce este vorba.

În primăvară, chiar de ziua Femeii (așa s-a nimerit, atunci am primit raspunsul de la SRR!), vă prezentam sumele uriașe cheltuite de SRR, începând cu anul 2011 și continuând cu 2012, 2013, 2014, 2015 (vezi aici).

Raspuns L544 Cerasela Radulescu 1Raspuns L544 Cerasela Radulescu 2

Iată că aceste cheltuieli au continuat și în perioada octombrie 2015 – august 2016, dar cu duamna Cerasela Rădulescu proaspăt angajată, de Ovidiu Miculescu, (poate pentru faptul că și-a făcut datoria cu vârf și îndesat în ”serviciul Radioului public”) pe durată determinată, (nu se știe dar vom afla cu siguranță, ori noi sau organele abilitate!) corespondent radio – Redacția Informații – Radio România Actualități, în calitate de corespondent Radio România.”

În data de 1 octombrie 2015, apare primul document care se dorește a fi CEC-ul de stat la Bruxelles, al vestitei și neasemuitei Cerasela Rădulescu, în fapt, nota de deplasare emisă de Dan Preda – manager la RRA și aprobată de Marius Furdui – director Direcția Programe (am aflat că este alintat de jurnaliștii de la Radio România cu porecla de scenă – Dj Fufu).

Perioada șederii în capitala Belgiei a Ceraselei Rădulescu a fost între 5 octombrie 2015 și 31 iulie 2016 (să nu uităm că ea era deja acolo din anul 2011, scuze, din 2009, după ce s-a(u) autoexilat în Occident).

nota-de-deplasare-cerasela-radulescu-5-oct-2015-si-31-iulie-2016

Dar să vedem care a fost devizul estimativ calculat de Ozana Ionescu – economista RRA:

deviz-estimativ-cerasela-radulescu-5-oct-2015-si-31-iul-2016

Ups !!!   Ia te uită: 35.084 Euro !!!

Dar stați un pic, ce avem noi aici ?

O altă notă de deplasare, tot pe numele de Cerasela Rădulescu și cu același număr de înregistrare, dar la o diferență de 20 de zile de prima notă de deplasare (11.01/1934/01.10.2015 și 11.01/1934/21.10.2015).

Apare și modificarea la perioadă 21 octombrie – 31 iulie 2016.

nota-de-depalsare-cerasela-radulescu-21-oct-2015-si-31-iul-2016

Și un nou deviz estimativ calculat tot de Ozana Ionescu – economista RRA:

deviz-estimativ-cerasela-radulescu-21-oct-2015-si-31-iul-2016

Nu se poate! Suma a scăzut la 34.508 Euro!!!

Am dat-o în bară, pentru că în titlul articolului am scris:”Pentru ce a cheltuit Ovidiu Miculescu peste 35.000 euro din banii Radio România”!!!!

Dar ia te uită ce apare! Incredibil și totuși este adevărat. A apărut o a III-a notă de deplasare cu același număr de înregistrare, emisă tot în data de 21.10.2015 și tot pentru Cerasela Rădulescu.

nota-de-depalsare-cerasela-radulescu-22-oct-2015-si-31-iul-2016

deviz-estimativ-cerasela-radulescu-22-oct-2015-si-31-aug-2016

Aoleu!  Suma a crescut la 36.440 Euro !!!

Nu-i așa că sunteți într-o mare dilemă? Nu-i așa că nu cunoașteți exact care este suma pe care a primit-o spre decontare Cerasela Rădulescu, când bântuia pe la Bruxelles ?

Recunosc că și mie mi-a fost dificil.

Dar hai să vedem care a fost traseul documentelor de aprobare și când a fost realizat acesta.

Vă recomand să citiți acest material, de jos în sus (aceasta este ordinea de succedare a emailurilor):

circuitul-documentelor-de-aprobare-a-ordinului-de-deplasare-cerasela-radulescu-22-oct-2015

Ce observați ?

Dr. Dan Șanta – directorul Direcției Realații Internaționale, acum numai este șeful SRI (Serviciul Relații Internaționale), a trimis documentele la doamna Mariana Milan (ea a rămas deocamdată șefuța Serviciului Juridic) și a rezolvat totul în 37 de minute.

Ce credeți că s-a întâmplat în cele 8 minute până când emailul și-a luat zborul de la Dan Șanta către Ozana Ionescu ?

Răspuns: Miculescu a aprobat ordinul de deplasare al Ceraselei Rădulescu.

Doamne ce viteză de lucru a imprimat Miculescu în Radio România ! Incredibil și totuși este adevărat !

Cred că după ce va afla ex-președintele SRR, Dragoș Șeuleanu (apropos de managementul documentelor pe care el le-a impus pentru prima dată în Radio), va fi invidios pe confratele lui, mister Ovidiu Miculescu –  alias ”Adrian”.

Dar după ce a finalizat experiența în Belgia, pe 31 august 2016, Cerasela Rădulescu a aterizat la București să-și aranjeze statutul de vedetă în Radio România. Puteți citi aici.

Dar nu este ușor să i se găsească un depou pentru ve(n)deta Cerasela Rădulescu.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, a fost debarcată/deturnată la Radio Cluj (vezi aici), unde plagiatorul șef, scuze, managerul Roșca Bogdan Zasmencu conduce spre triumf, scuze, abis, audiența postului Radio România Cluj și îl preocupă ce zic oamenii urbei de el.

Dar să nu uităm de acțiunea împotriva SRR depusă de Cerasela Rădulescu pentru a-și recupera parte din euroii nedecontați pe cazare, procesul are termen peste 5 zile la Tribunalul București. Vezi aici sau mai jos.

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 28629/3/2016
Data inregistrarii 27.07.2016
Data ultimei modificari: 28.11.2016
Sectie: Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
Materie: Litigii de muncă
Obiect: pretenții
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
RADULESCU CERASELA Reclamant
SOCIETATEA ROMANA DE RADIODIFUZIUNE Reclamant

Şedinţe

07.12.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
09.11.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amânat în vedere efectuării şi depunerii la dosar a raportului de expertiză contabilă.
Document: Încheiere de şedinţă    09.11.2016

 Dar mai avem ceva!  Ia priviți ! Un document din 16 august 2016.

cerere-catre-mariana-milan-pg1cerere-catre-mariana-milan-pg2

Sper că nu v-am înșelat așteptările ?

Vă las pe voi să trageți concluziile iar eu voi depune și aceste documente la organele abilitate pentru a verifica dacă totul este ok! Considerați acest articol episodul 2 din seria :

Cerasela Radulescu – o fosta si actuala angajata la Radioul public.(click aici).

Așteptăm comentariile voastre dar fără jigniri sau cuvinte obscene !

Se poate comenta și decent !

Fiecare are dreptul la opinie! Noi vă garantăm acest drept conform Constituției României.

Să auzim numai de bine !

AV Moise

8 gânduri despre “Spicy news: Pentru ce a cheltuit Ovidiu Miculescu peste 35.000 euro din banii Radio România ?

  1. Dar acum cine e corespondent Radio Romania la Bruxelles? Nimeni? Pai se poate si fara? Economisim 35.000 euro in 2017? Aoileu, trebuie sa-i cheltuim rapid, majoram salariile lui Milan, Dan Preda, Brusten, Valentin Marin (mai ales!!!!) si ultima, cu voia d-voastra, Oltea Serban Parau! Cum e cu cheltuirea responsabila, economicoasa, morala si transparenta a banului public?
    Ce ti-e si cu corespondentii astia…..
    P.S. Cuie Ciculescu mai vine prin Radio? Nu-i plezneste gusa de rusine?

    Apreciază

  2. Aștept în mod public explicațiile doamnei Cerasela Rădulescu. În special despre decontarea cotizației de membru al organizațiilor de presă.

    Apreciază

  3. Ha ha, si credeti ca este singura marlanie marca „Adrian”? Voi nici nu stiti cat este de greu sa furi pentru partidul si gasca care te-a pus .Trebuie platita cotizatia, mereu in crestere, pretentiile cresc. Trebuie sa le acoperi gura cu ceva maruntis si celor care trebuie sa semneze documente
    nelegale, trebuie sa faci ceva provizii si pentru „eternitate” ca patru sau cel mult opt ani se duc repede. Vin baietii in control, cu buzunarele goale, mai cer si ei. Totul trebuie facut la limita legalitatii. Daca acestea ar fi singurele documente false eu l-as ierta pe Adrian dar am impresia ca mai sunt cateva zeci de mii, in tot SRR-ul. Se fura si prin studiourile teritoriale. Cand era Zaharescu la Cluj s-a decontat o factura de 50 metri cubi de cherestea, cineva dorea sa-si faca o cabana, contabila Miron de la Cluj a facut un tabel cu invitatii la nunta ficei sale si i-a trimis pe toti la caserie sa-si ridice prima, adica banii ce urmau sa fie depusi/decontati la nunta, sigla „Radio Cluj suna bine ” de pe cladire, care avea si cateva bucati neon, a costat 17 700 euro, cladirile studiourilor teritoriale se zugravesc „in draci”, pardon , se deconteaza de cateva ori pe an astfel de lucrari, se fura prin aprovizionarea cu piese electronice pentru aparatura care „se defecteaza”, cu alte cuvinte, se fura „in draci” prin metode cunoscute sau inventate „ad hoc” de cei care ajung in varful piramidei. Cineva de la o banca m-a intrebat „de ce la voi la studiou se tot inchid si se deschid conturi”? Raspuns (care trebuie verificat) : sa se piarda urma smecheriilor financiare. Daca tot aparatul lui Vacaroiu de la Curtea de Conturi ar veni, pentru un an, la SRR (si teritoriale) ar avea de lucru.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pot veni si o suta de Curti de Conturi, acelasi rezultat: nu se schimba nimic, ramane cum am stabilit. Ne facem ca verificam, ne facem ca nu stim cum se incheie contracte la limita legii sau dincolo de ea. Ne facem ca nu stim cum se organizeaza Radiro si alte evenimente prin care se trimit unde trebuie banutii…De aici si intrebarea ..ce cauta procurorii daca organele de control interne si externe si-au indeplinit corect misiunea?

      Apreciază

      • Pai, poate ne raspund: Daniela Chifu (sotia lui Gabriel Chifu – de la PUBLISIND , acolo unde-i regasim si pe sotii Balaci -toti cu functii de conducere) si pe Costel Cristea. Ori ei sunt la radio doar sa sterga urmele infractiunilor?

        Apreciază

      • Curtea de conturi verifica forma si legalitatea contractele probabil nu si ce se ascunde in spatele lor. pentru smecherii de genul ciugulelilor si dedicatiilor exista Politia Economica si procurorii ..problema e ca ei actioneaza doar daca sunt sesizati. Asa ca trebuie sa le dam materiale. Curtii i se poate reprosa poate doar ca incheie un raport formuleaza concluzii de genul sa se recupereze prejudiciul si cand revine in control se face ca a uitat concluziile

        Apreciază

  4. Asa sefi, asa documente si asa beneficiar/corespondent…
    S-au incurcat in „pricepere” si in interese !
    Ce le pasa, daca banii vin,oricum, din taxe, buget, publicitate, sponsorizari,chirii, spectacole, si alte afaceri ? Isi permit sa-si bata joc.
    Adrian, nu ne-ai spus ce salariu avea si are „reclamanta”. Fiind angajata, pe langa diurna si jaful prezentat, mai lua si ia, in continuare, salariu. Dupa modul illegal cum s-au umflat cheltuielile de deplasare este lesne de inteles ca salariu nu este la minimum grilei,
    Este nevoie de multa verificare si curatenie in managementul SRR !
    Radioul public trebuie sa-si reia valoarea si maretia !

    Apreciază

Multumesc!