Incompatibilu Miculescu a început să împartă, că nu e de la el

Exact cu o zi înainte de decizia Înaltei Curți (vezi aici) și cu două zile înainte de a ajunge la Paris (vezi aici), incompatibilu’ Miculescu a semnat ordinul 65.

opdg-65-din-30-ian-2017

Presimțind Miculescu că nu prea are șanse să câștige la Înalta Curte a zis să le mai arate din ”bunăvoința” lui apropiaților.

Și a început să împartă, că nu e de la el.

opdg-65-din-30-ian-2017-anexa-pag-1

Și mai avem pag. 2

opdg-65-din-30-ian-2017-anexa-pag-2

Cum e cântecul acela, pe care îl cântă și amicul Ducu Bertzi, Când s-o-mpărţit norocul.

Si-asa-mi vine cateodata, dorule,
Si-asa-mi vine cateodata, dorule,

Vă las pe voi să-l fredonați !

AV Moise

9 gânduri despre “Incompatibilu Miculescu a început să împartă, că nu e de la el

  1. Alte Intrebare: de ce masina de serviciu repartizata d-lui Marius Furdui are instalat scaun de copil pe bancheta din spate? Altea intrebare: De ce contribuabilul roman este obligat abuziv de Ovidiu Miculescu sa suporte cheltuielile de transport ale copilului unui „director”? Alta intrebare: De ce masinile de serviciu nu stau in week-end in parcul auto ci la domiciliul favoritilor lui Miculescu? Alta intrebare: a facut careva din noi o solicitare scrisa catre Consiliul de Administratie sa puna in aplicare sentinta Curtii de Apel Bucuresti ramasa definitiva prin respingerea recursului de catre ICCJ? La CA trebuie depusa solicitarea, doar d-l Radu F. Alexandru, membru CA i-a semnat contractul de angajare lui Miculescu in 2014. deci, tot CA trebuie sa il demita, in calitate de angajator, asa prevede Legea Functionarului Public. Va rog sa adresati solicitari scrise catre CA, inregistrate cu nr de la Registratura SRR, prin care sa solicitati aplicarea sentintei. Daca nu raspund, comit abuz in serviciu. Care nu a fost dezincriminat! Nu va fie frica, ce credeti ca va poate face? Se termina evaluarile, nu mai au ce va face! Daca va puteau da afara, asa cum v-au tot amenintat, va dadeau pana acum cand erau Miculescusi ai lui, pe cai mari. Dupa ce au de platit 100.000 euro daune morale, au terminat cu hartuirile! Multumim Adrian Moise, multumim dl. Miclaus de la Cluj! Pica Miculescu! Hai, curaj! Hai, liberare!

    Apreciază

  2. Salariatii SRR, care detin masini de serviciu, conform tabelului de mai sus, pot folosi aceste masini si in interes personal/familial ?
    Noi, contribuabilii, platim aceste masini, pe langa salariile mari si nesimtite ale „importantilor”, si am vazut ca unele masini, din parcul SRR, devin adevarate taxi-uri. Miculescu &company sa infiinteze, cat mai are timp si „aer”, serviciul TAXi-SRR si sa-l puna sef pe georgel balaci, sa fie rasplatita nevasta -Nico, ptr.lucrarea din comisia paritara, pe aceasta tema.
    La Transmisii, sunt sterse numele persoanelor detinatoare de masini.
    Se ascunde, cumva, numele lui Toghina Marius, sotul pdg-iste, Toghina Maria, care i-a dat masina si i-a marit, prin „negociere” si conflict de interese, salariul ?
    Stim ca la solicitarea si influenta nevestei, acest salariat a beneficiat de majorari salariale si in mandatele pdg-eilor Andras Demeter si Ovidiu Miculescu.
    Adrian, sa nu uitam, Miculescu nu putea sa faca raul atat de mare, fara conlucrarea cu cei din gasca.
    Curatenie pana la capat !

    Felicitari pentru sentinta favorabila – dosar: 23906/3/2016 !!!!

    Apreciază

    • Evident, unii salariati, cei care trebuie sa beneficieze de un plus la venituri, sclavii si acolitii, au de ani de zile masinile radioului la purtator. Stim cum se fac foile, cum sunt folosite 90% acasa-Radio si retur, tinute in parcarile de domiciliu, motivand ca sunt folosite in intetes de serviciu. Si ce?

      Apreciază

  3. :)))))) Dintr-o analiza sumara a listei se poate observa cine trage sforile la nivel de institutie: PDG la nivel de Hyundai G Santa Fe, 45.000 de euro şi… Laura Sgaverdea de la Resita cu Skoda Superb 2016 de 27.000 de euro! Restu (rile)l la nivel de Duster si vechile i30!!!! Evident, Flavia Voinea nu are „calitatile” sgaverdei!!! Si din cate stiu este a doua Skoda pe care Elena Ceausescu de Resita o schimba in acest mandat. Fie-i tot mai scurt! Merite incontestabile pe altarul radiodifuziunii, asa-i?

    Apreciază

  4. Este momentul unui nou inceput si la Radio Romania. In Romania acestor zile se scrie istorie, se formeaza o noua constiinta civica, puternica, o mentalitate de popor invingator, care refuza sa mai accepte hotia si smecheria impuse de zeci de ani de gastile politice. Romania se trezeste, se intoarce la valorile consacrate si este obligata sa-i arunce la gunoiul istoriei pe toti hotii, pe toti incompatibilii, pe toti penalii, pe toti cei care ne-au pus sub semnul intrebarii viitorul si ne-au facut viata un calvar. PLECATI! LUATI CU VOI TOT GUNOIUL UMAN, TOATE NELINISTILE SI NEREALIZARILE PROFESIONALE, TOATA TEAMA SI TOATA FRICA. NU UITATI SA PUNETI LA LOC TOT CE ATI FURAT!

    Apreciază

  5. Adrian Moise, multumim pentru tot! Oricate am incercat noi sa facem, oricat ne-am zbatut, tu ai fost cel care a reusit sa ne scape de dictatura miculescu. Mai avem de asteptat pana in 10 martie 2017, atatea zile prevede procedura pentru cei nesimtiti, care nu au onoare sa-si dea demisia si nu pleaca decat cu suturi in tur. Atentie, stimati colegi care ati indraznit: om-micul, a tunat ca „si copiii celor care mi-au facut rau vor plati”. Parca el nu ar avea copii. Asa sunt dictatorii fara credinta in Dumnezeu si fara pic de rusine. Apropos de Ordinul 65 cu repartitia masinilor, Stefan Manasia, consilierul de taina al lui om, a primit masina fix dupa 2 saptamani de la angajarea definitiva in Radio „prin concurs”, pentru ca, nu-I asa, aportul lui la dezvoltarea SRR e enorm. Cum spuneau cineva recent: faptele din spate dovedesc competenta, nu pusul in functie de catre prieteni.

    Apreciază

  6. Am observat ca se poarta mesajele catre Ovidiu Miculescu in mediu on line. Transmit si eu opinia mea. Pentru toti salariatii, domnule OVIDIU MICULESCU SUNTETI PRESEDINTELE RADIOULUI CARE ATI PIERDUT TAXA RADIO. Ce o sa se intample de acum incolo nu stim, dar cu siguranta ne vom aminti de dumneavoastra. In acelasi timp, SUNTETI PRESEDINTELE CARE A AVUT IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE CEI MAI MULTI MEMBRI DECLARATI INCOMPATIBILI DE CATRE ANI. Nu pot sa nu va aduc aminte ca OLTEA SERBAN PARAU ESTE CONSILIERA DUMNEAVOASTRA, IAR ACEASTA ESTE CONDAMNATA PENAL PENTRU FURT DIN RADIOUL PUBLIC. Faptul ca ati cheltuit banii pe calatorii de lux invocand, probabil, interesul radioului cred ca este in cercetare. Ati fost presdintele care v-ati asemuit cel mai mult cu ADRIAN NASTASE, si nu ma refer la postura impozanta ci numai la aroganta. Nu ati fost presedintele salariatilor, ati fost presedintele unui grup de interese. Asa ati vrut, poate atat ati putut. Eu personal regret. Regret ca atatia ani am muncit in stress, tensiune, dezbinare, barfa, minciuna, saracie si mizerie. Ce nu regret, este faptul ca veti pleca si poate ne luminam, chiar daca, domnule OVIDIU MICULESCU SUNTETI PRESEDINTELE RADIOULUI CARE ATI PIERDUT TAXA RADIO!

    Apreciază

Multumesc!