Știri pe surse, din ce în ce mai sigure

Prima știre (100%)

Ovidiu Miculescu – încă președinte-director general al SRR, este în zbor, poate la clasa business, spre Thailanda, cu aterizare la Bangkok, însoțit de nimeni alta decât zâna zânelor, condamnata penală culturală, Oltea Serban-Parau, unde ne vor reprezenta cu succes la Conferința Radio Asia 2017 și vor fi șpicheri la două sesiuni de lucru.

Session 1
1600 – 1730
Day 1: 26 April 2017 (Wednesday)

Creating the Future
In the rapidly changing media landscape and diverse methods of media consumption, how to create the future of radio so that it can put itself in a pivotal position while staying strong and relevant? Listening is high and radio is increasingly using alternative platforms to reach audiences and develop its offer to stay relevant. This session will see leading radio professionals addressing where radio should be heading and how to ensure a bright future for radio.

Chair: Indu Shekhar Sinha, Head of Business Development,Asia & the Pacific Region, BBC World Service
-‘Quo Vadis? Radio: Charting the Future: Fayyaz Sheheryar, Director General, All India Radio, India

-Saving Lives during Disasters: Role of Radio in Wellness Messaging: Ms Miwa Araki, Producer, Radio Programme Center, NHK, Japan

– TBC: Ovidiu Miculescu, President Director, Radio Romania

-Making Radio Relevant for „Smart Phone” Generation: Ms Shammi Lochan, Radio Manager, FBC, Fiji

– Dot Radio: Graham Dixon, Head of Radio, EBU

Day 3: 28 April 2017 (Friday)
Session 8
1400-1530
Festivals in Europe and Asia: Promoting Culture
Festivals have been the show-stoppers of radio broadcasting industry in Europe. In Asia, broadcasters are making rapid progress in this direction. Asian song shows are getting to the forefront. Experience gained in conducting and attracting huge audiences in both these regions will be shared at this session.
Chair:
– Creating and Broadcasting Culture:  Romanian Experience
Ms Oltea Serban-Parau, Producer, Festival Radio Orchestras,” Radio Romania
-Cultural Promotion by Radio in France / Europe
John Maguire, Director, International Relations, France Medias Monde, France
-Cultural Preservation in India: AIR Experience: Fayyaz Sheheryar, AIR, India
-Festivals for the Millennials: Ms Kartini Binti Kamalul Ariffin, IM4u Malaysia
-King’s Cup Traditional Long Boat Racing Festival: Ms Phrawrawee Chindasri, Senior Radio DJ, MCOT, Thailand

sursa: ABU.org.my

Mai mult, Ovidiu Miculescu a reușit o performanță ce va fi greu de atins și egalat, a transmis un mesaj video pentru artistul anului, direct din avion pe scena Sălii Radio, la Gala Premilor Muzicale Radio România 2016.

Cei care vă doriți, puteți să-i întâmpinați, pe Miculescu și Oltea, cu flori și pop-corn, duminică 30 aprilie 2017, pe aeroportul Henri Coandă, la ieșirea din salonul VIP-urilor.

Știrea nr. 2 (80-90%)

Faptul că miercuri la punctul 6) pe ordinea de zi a plenului Parlamentului se află rapoartele de activitate ale SRR pentru anii 2013, 2014, 2015 și 2016* (*- dacă se va adopta, în timp util, raportul Comisiilor pentru Cultură din ziua de 25 aprilie), nu mai este o noutate, dar vestea cea pe care o așteaptă cel puțin 89% din salariații SRR este că de joi, 27 aprilie 2017, vom avea un alt director general, este adevărat, deocamdată interimar (va las sa faceti pronosticuri, dar sa fie unele serioase!).

Știrea nr. 3 (99%)

Fostul membru în Consiliul de Administrație al SRR, în perioada 28 iunie 2010 – 1 aprilie 2014, declarat definitiv incompatibil la sesizarea SUS-Radio România, demis de Guvern, angajat fără concurs ca și consilier al lui și de către Miculescu, Stejărel Nicolae Olaru, a fost angajat săptămâna trecută ca și realizator la Radio România 3 net, pe durată nedeterminată. Ce ziceți ? O fi dat concurs ?

O să vă mândriți cu faptul că sunteți contemporan și cu acest domn incompatibil și care a devenit, între timp, un mare realizator de emisiuni privind istoria clipei.

AV Moise

3 gânduri despre “Știri pe surse, din ce în ce mai sigure

  1. Se zvoneste prin sat ca un anume Razvan Dumitrescu, carator de cafele si aspirator de scame pe la sefii cei mari, si-ar fi completat singur cerintele pentru examenul de Sef Serviciu Marketing pe care seful lui direct i le-a aprobat. Tot prin sat se zvoneste ca ar avea un salariu care incepe cu 9. Pacat, actiunea este de nota 10. Cam astia sunt pionii megalomanului OM

    Apreciază

  2. Ştirea nr.4 / 99.999%
    Sursele noastre ne-au precizat că om va fi preluat, bust şi voce, în direct, indirect şi neanunţat, de pe plaja Karon, pe toate ecranele şi difuzoarele Parlamentului, în timpul nedisputării rapoartelor de inactivitate pe salarii şi avantaje barosane. Parlamentarii s-au pregătit cu multă înţelegere, biluţe, bere, mici, popcorn şi tablete cu acces nelimitat la jocuri şi pariuri online fiindcă se aşteaptă la un spectacol plictisitor precum cameramanul protagonist dezinformator de opinie separatistă. De asemenea, la o oră neprecizată vreodată, însoţitoarea de om va susţine din ţâţâni, simultan, paralel şi perpendicular pe axa de rotaţie a intereselor, din toate colţurile lumii, o megasuperconferinţă în care va prezenta avantajele condamnării penale şi perspectivele managementului modern în lumina noilor direcţii de zbor pe bani publici trasate de conducător. Vor fi depunctate aspecte lipsite de importanţă culturală precum modalităţile ferme, fine şi brute, de fentare a instituţiilor, şmecheriile de cartier ultracentral, lipsa educaţiei şi valorile incontestabile ale tupeului obrăznicuţ, cam toate aspectele ce este aducătoare de un bănuţ grăsuţ în casa de marcat individual şi compus fără a omite impresia artistică. Aşa cum v-aţi gândit şi voi, impertineţilor fără cazier judiciar, nu vor lipsi din spiciurile plimbăcioşilor pe banii altora megagalacticele realizări măreţe pe banii statului, ameninţările voalate pe banii plătitorilor de taxe, ameninţările directe pe banii noştri, ameninţările în gând îndrepate împotriva oricui precum şi alte gânduri şi vorbe simpăticoase, altele decât cele care ne-au ciufulit într-un mod plăcut urechile de-a lungul istoriei de tristă amintire.

    Apreciază

Multumesc!