SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC. Episodul nr. 2

SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC.

Episodul nr. 2

IMG_3573 Care este evenimentul sau evenimentele care sunt in derulare sau iminente, care au declansat prezenta socanta, in sala de judecata in care se desfasura un proces al cetateanului Moise, a unui pluton de intimidare din noua persoane, condus de Balaci Georgel si Viorica ?

Ce anume este pe cale sa se intample grav ? Ce are legatura cu mine, cu SUS Radio Romania, cu plutonul mafiot de filaj si intimidare, cu Miculescu, cu famiglia Balaci?

Pai daca urmarirea mea de catre un pluton de slujbasi SRR, in timp ce se aflau in programul de munca, la ora 13.30, ar fi rezultatul unui ordin al lui Miculescu, poate are legatura cu recentele miscari din dosarul ce s-a format la DNA, avand la baza o sesizare facuta de catre sindicat, privind posibila fraudare, de catre shogunul Miculescu si apropiati ai sai din conducerea radioului public, a unor fonduri europene.

Amintim in acest sens, ca in data de 18.11.2013 s-a inregistrat la DNA, sub nr. 11206/2013, sesizarea sindicatului publicata pe blogul nostru susromania.wordpress.com, aici .

In continuare, dupa 2 ani de inghetare a dosarului la DNA (desi in cauza era vorba de un demnitar important, conducator al Radioului Public, si de o sesizare cu probe scrise, privind fraudarea unor fonduri europene), in data de 3.05.2015, sindicatul SUS-Radio Romania a sesizat DNA, Presedintia Romaniei, reprezentanta Comisiei Europene in Romania si ambasade importante (interesate sa observe si sa ajute consolidarea statului de drept si lupta anticoruptie in Romania), cu aspectul tergiversarii nejustificate, in opinia noastra, a acestei cauze penale importante, am putea spune chiar de “interes national”, daca tinem cont ca Radioul public este o institutie fundamentala a statului.

In sfarsit, in data de 25 iunie 2015, am primit o scrisoare de la DNA, pe de o parte trista pentru ca ea contine o recunoastere implicita a tergiversarii cauzei (cu scuza poate pertinenta, a numarului mare de dosare, pe capul procurorului) dar imbucuratoare, pentru ca ea contine atestarea ca s-a inceput urmarirea penala in cauza, ca s-a primit la dosar un raport administrativ de la DLAF, ca s-a dispus un raport de constatare tehnico-stiintifica si ca s-a fixat, de principiu, un termen scurt de finalizare a urmaririi penale, respectiv data de 1.10.2015.

Apasand aici, veti putea lectura scrisoarea DNA nr. 191/II-1/2015, deosebit de interesanta, si care reiterez, ar putea furniza una din explicatiile posibile pentru intensificarea brusca, disperata, a actiunilor pentru intimidarea cu orice pret a lui Moise.

O explicatie ar fi teama lui Ovidiu Miculescu fata de solutia cu care va finaliza DNA acest dosar, (solutie oarecum previzibila tinand cont ca ANI si DLAF sunt de parere ca treaba e “groasa”) precum si o tentatie a acestuia, fireasca, de represiune impotriva subsemnatului.

In weekend, urmeaza episodul nr. 3) in care voi incerca sa devoalez, cu o proba bomba, legatura (urata rau, dupa parerea mea!) intre Balaci Viorica si Ovidiu Miculescu, care poate constitui o explicatie pentru ascesiunea rapida si cel putin stelara a celei in cauza, de la un realizator cvasi-necunoscut si frustrat de radio online, la liderul unui sindicat reprezentativ si membru in CA al SRR.

P.S.:

Facem precizarea ca scrisoarea DNA este adusa de sindicat la cunostinta publica, in considerarea faptului ca surprinde fapte de interes public, care au semnificatie pentru viata comunitatii personalului Radioului public, a societatii civile in general si a caror divulgare prezinta avantaje publice mai mari decat un posibil prejudiciu produs, domnului Ovidiu Miculescu.

De altfel, nici DNA nu ne-ar fi comunicat in scrisoarea respectiva, informatii de natura sa prejudicieze, prin dezvaluire publica, efectuarea corecta si legala a urmaririi penale.

Il asigur pe domnul Ovidiu Miculescu ca, pana la pronuntarea unei solutii definitive a unei instante de judecata, ii acord si eu personal si angajatii SRR, „prezumtia de nevinovatie”.

AV Moise

presedinte SUS-Radio Romania

6 gânduri despre “SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC. Episodul nr. 2

 1. Pingback: Nici o fapta „buna” nu ramane nepedepsita. Zubin Constantin, ultimul inscris pe lista angajatilor SRR cu dosar penal | SUSROMANIA

 2. Pingback: Binomul Balaci – Miculescu ataca din nou, mascat ! | SUSROMANIA

 3. Serparia Justitie – SRR …ani de zile pana este inceputa urmarirea penala, alti ani pana este trimis dosarul in instanta si inca niste anisori pana se pronunta tovarasii judecatori. In tot acest timp inculpatii au timp suficient sa influenteze si sa intimideze martorii si angajatii, sa „aranjeze” probele, sa terorizeze si sa striveasca orice forma de opozitie, sa foloseasca resursele institutiei pentru a-si angaja avocati si a corupe oameni si functii. Nimic nou in Romania lui ponta&comp 🙂 Cat despre cei care apara si disemineaza cuceririle conducatorilor supremi… sunt inofensivi micutii ..sunt vreo cinci tovarasi – postaci care-si dau timid cate un like unul altuia, adevarati „luptatori” sindicali :)))

  Apreciat de 1 persoană

 4. Bravo ! Arde- i domnule Moise ! Curata radioul de coruptii de la varf, pentru noi, cei multi si care, cu rusine o spun, nu indraznim sa o facem, pentru ca dupa ce am trait o viata cu capul plecat, nu mai stim cum e sa- l tinem sus. Doamne ajuta!

  Apreciază

 5. Da, adevarat, practici staliniste. Oare turma de boi vor circula tot timpul in grup de 9 rahati? Nu se gandesc dobitocii ca s-ar putea sa fie si ei singuri si sa se intalneasca cu o alta gasca tot de 9? Ce vor face atunci? Teroarea, intimidarea este politica preferata a fascistilor si stalinistilor. Ce mecle de retardati au astia? La munca de jos fraierilor cu mecla de sluga.

  Apreciază

 6. Adrian Moise , mult curaj suntem alaturi de tine. Va veni si ziua in care roscata Ana Pauker se va ascunde in gaura de sarpe, nu va guverna la infinit dictarorul incompetent miculescu, cel mai prost manager de la SRR, de la infiintare.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s