Nici o fapta „buna” nu ramane nepedepsita. Zubin Constantin, ultimul inscris pe lista angajatilor SRR cu dosar penal

Pentru serviciile penale aduse presedintelui Ovidiu Miculescu, in lupta impotriva lui Moise si a sindicatului SUS-Radio Romania, Zubin Constantin a fost recompensat de doua ori. Odata de catre Miculescu care, recunoscator, i-a crescut acestui Iuda modern, salariul (de 2 ori !). A doua oara, Zubin a fost recompensat de catre instanta de judecata. Care i-a facut cadou lui Zubinache un dosar penal, la propunerea noastra (vezi aici).

Zubin Constantin este al treilea personaj negativ din Radio care a intrat in procedura de tragere la raspundere penala, dupa Miculescu (cercetat de DNA pentru ca a bagat botul in borcanul cu „miere” din fonduri europene) (vezi aici) si Dana Ciobanu (fosta presedinte a SLSRR, cercetata pentru ca a obtinut in anul 2012, reprezentativitatea SLSRR pe baza unei declaratii false) (vezi aici).

Nu putem sa nu remarcam un aspect straniu si anume ca, atat in cazul Danei Ciobanu cat si in cazul lui Zubin, solutiile de incepere a urmaririi penale au fost dispuse, de fiecare data, de catre judecatorul de camera preliminara, dupa ce Parchetul de pe langa Judecatoria sector 1 (PJS1) a pronuntat solutii de clasare a cauzelor.

Aceasta ne face sa ne gandim ori ca PJS1 mustește de incompetenti sau ca cineva acolo la PJS1 ii iubeste neconditionat pe Miculescu & Company.

Cu stima,
AV Moise

5 gânduri despre “Nici o fapta „buna” nu ramane nepedepsita. Zubin Constantin, ultimul inscris pe lista angajatilor SRR cu dosar penal

 1. Pingback: Justiție și injustiție la Radio Romania. Episodul 2 | SUSROMANIA

 2. Pingback: SUS-Radio România vs Mircescu & Zubin scor: 3-0 ! | SUSROMANIA

 3. Nou termen pentru angajare aparator? Pai in dosar zicea la Parti: Serban-Parau Oltea, reprezentata de Hotca si Asociatii. Pai daca era gata reprezentata la formularea recursrului, acordarea – la cererea inculpatei – a unui nou termen pentru angajarea de aparator, e la misto, pentru prosti ca noi.

  Apreciază

 4. Eu aleg a doua varianta. Nu poate fi vorba de incompetenta sau de prostie, e suficient sa faci o analiza sumara a proceselor si cercetarilor penale in care sunt implicati indivizii ca sa intelegi ca sistemul isi face datoria fata de tovarasi si sclavii lor. Atat timp cat inca mai exista cauze amanate pe motive absolut tembele (ex angajarea apararii chiar daca distinsa doamna a avut la dispozitie cateva luni ca s o faca) sau termene nerespectate despre ce sa vorbim? Justitie? Rasu-plansu..Trebuie doar sa mai rezistam nitel..

  Apreciază

 5. Fiti, va rog, corecti! Zubin o avea nr. 5, pt ca numarul 2 la dosare penale in managementul SRR e la Serban Parau Oltea, iar nr. 3 la Demeter Andras Istvan.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s