Gala Bute faza pe Radio, continua ! Ovidiu Miculescu și-a făcut KO, singur !

Boxul la SRR are două direcții: una sportivă, de care se ocupă cu profesionalism colegii de la Secția Sport și o alta, managerială, de care s-au ocupat și se ocupă, în continuare, cei din conducerea Radio România.

La finele amului 2014, vă aduceam la cunoștință documente de control ale Curții de Conturi a României unde era pentru prima data prezentată Gala Bute – faza pe Radio (vezi aici).

În martie 2015, vă informam despre ce a descoperit Curtea de Conturi în ringul SRR, după verificările făcute în Gala Bute (vezi aici).

Tot anul trecut, dar la câteva luni distanță, v-am prezentat demersul pe care l-a făcut Miculescu în instanță pentru a recupera prejudiciul de 60.000 euro din contractul Gala Bute (vezi aici).

Ceea ce o să vă prezentăm în continuare pare să aibe accente cu iz penal.

De ce?

Uitați de ce:

 1. Curtea de Conturi a stabilit că acest contract a fost făcut cu încălcarea legii și a reglementărilor în vigoare:

 2. Decizia 1 2014 punctl 10 Gala ButeCurtea de Conturi a stabilit că este în sarcina conducerii instituției (în speță, Ovidiu Miculescu) să recupereze prejudiciul (60.000 de euro) de la cei care se fac vinovați (Andras Istavan Demeter, Puscas Constantin, Salagean Nicolae, Carmen Ionescu și alții), cu termen la data de 5 iunie 2014 !!!

 3. Decizia 1 2014 punctul 10 Gala Bute recuperare prejudiciu
 4. Ce s-a întâmplat în realitate, acțiunea a fost depusă în instanță foarte târziu, la 9 februarie 2015, pentru ca instanța să constate, ceea ce era de așteptat, că cererea este tardiv introdusă (vezi aici).

 5. Deși aceasta a fost atacată cu APEL (în 15 februarie 2016) hotărârea instanței, în fapt SRR, prin reprezentant legal, nu a pus în aplicare o decizie a Curții de Conturi a României, ceea ce constituie o infracțiune și care se pedepsește, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, conform prevederilor art. 64 din Legea nr. 94/1992.

 6. Dosarul a ajuns pe rolul Curtii de Apel București dar soluția este aproape previzibilă: respingere apelului SRR de către instanță (vezi aici)!

Concluzie:

SUS-Radio România va sesiza organele abilitate cu privire la nerespectare de către SRR a deciziei Curții de Conturi și favorizarea celor care se fac vionvați de prejudiciul adus Radioului.

AV Moise

4 gânduri despre “Gala Bute faza pe Radio, continua ! Ovidiu Miculescu și-a făcut KO, singur !

 1. Pingback: Mişcare browniană la Radio România | SUSROMANIA

 2. Pingback: Cum si-a facut KO, Ovidiu Miculescu de la Radio Romania, pe mana lui Demeter! | SUSROMANIA

 3. Bravo Adrian! Iti multumim pentru neoboseala ta, pentru inversunare, pentru consecventa! Te asiguram ca ura noastra fata de tagma jefuitorilor, fata de cocotatii lui Miculescu in functii, fata de hotii, incompetentii si lingatorii de clante care au prosperat in ultimii 6 ani, e la fel de mare ca a ta. Direct proportionala cu recunostinta pentru tot ceea ce ai facut tu. Baietii si fetele: Vine si vremea sa dati socoteala! Tarziu, innebunitor de tarziu pentru noi, dar tot veti plati ! Veti da socoteala si pentru anii pe care ni i-ati mancat din viata, prapadindu-ne nervii si sanatatea. Nu v-am facut nimic, ne-ati gasit cuminti, seriosi si facand cel mai iubit Radio cu pasiune, profesionalism si devotament. Puteati sa stati si sa va infruptati discret, cum au facut si alti Adusi de alte Ocupatii. Dar nu, ati vrut sa ne distrugeti, sa ne terminati, sa stergeti tot ce a fost inaintea voastra. Mai ales tot ce a fost bun si valoros. Sa inlaturati orice posibilitate de comparatie, cultivand mediocrii si prostii, distrugand varfurile. Sa uite lumea ca a existat adevaratul Radio. Voi sunteti Radio Romania? Zau? Asa va zice oglinda voastra? Nu, nu veti scapa! Nu va vom lasa noi sa scapati! Va fi Dinte pentru Dinte pentru toti ticalosii, jefuitorii, nimenii care s-au trezit dintr-odata cultivati ca mari personalitati, de au ajuns sa creada si ei asta, scroafele care s-au pomenit in copac si inca se cred privighetori!

  Apreciază

 4. Pingback: Ministerul finanțelor recunoaște, în sfârșit, jaful de la Radio România și de la TVR. Episodul 2. | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s